Haberler

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak'tan polislere: İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak'tan polislere: Üniformana güvenip hareket etmeyeceksin, bak seni yerler koçum!

18 Eylül 2024 10:20

T24 Video

THY Bodrum-İstanbul uçuşunda kabin görevlileriyle tartışarak uçağı birbirine katan Dilan Çıtak Dörter’in yeni görüntüsü ortaya çıktı. Dilan Çıtak Dörter, uçağın İstanbul’a inmesi ardından apronda polis memurlarıyla da tartıştı. Genç kadın polis memurlarına “Üniformana güvenip öyle hareket etmeyeceksin, bak seni yerler koçum!” dedi.

EKOL TV’nin yayınladığı görüntülerde ifadesini almak için kendisini Havalimanı Polis Noktasına götürmek için bekleyen polis memurlarına Dilan Çıtak Dörter, “Üniformana güvenip öyle hareket etmeyeceksin, bak seni yerler koçum! Ne olacağını sanıyorsun ha, ne olacağını sanıyorsun! ” dediği anlar yer aldı.

Ne olmuştu?

Türk Hava Yolları’nın (THY) Bodrum-İstanbul seferini yapan uçakta bulunan İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, kedisi ile ilgili kendisini uyaran kabin memuru ile karakolluk oldu. Uçak İstanbul Havalimanı’na iniş yapmasının ardından kabin memurları, Dilan Çıtak Tatlıses’ten şikayetçi oldu.

Dilan Çıtak Dörter kabin memurlarıyla yaşadığı tartışmanın görüntülerine ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, “Yayınlanan bu video olayın son dakikasında kendime yapılan tavrın sonucunda maniple edilmiş olduğum ve artık bu haksız şiddet eğilimli tavra vermiş olduğum tepkidir" ifadelerini kullandı.

TIKLAYIN - Bodrum-İstanbul uçağında kedi kavgası: İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak ile kabin memurları karakolluk oldu

 

Şans Eseri: Üvey kızı ile evlenen Woody Allen’ın filmlerini sanatçıdan bağımsız izleyebilir miyiz?