Haberler

İBB ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi hesaplarından 'sabotaj' videosu: İstanbul’un metrolarında sabotaj, kumpas ve yalan haber nasıl yapılıyor, izleyin

12 Eylül 2023 16:52

T24 Video

İBB ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından metrolara “sabotaj” yapıldığını ve bunun medyaya nasıl yansıtıldığını ifade eden bir videolu paylaşımda bulundu.

İBB ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal medya X hesabından metrolara “sabotaj” yapıldığını ve bunun medyaya nasıl yansıtıldığını ifade eden bir video paylaştı. Paylaştığı videoda yürüyen merdivenlerden çıkan kişilerin, merdivenin butonuna basarak merdiveni durdurduğu anlar görüldü. Videonun devamında ise o esnada orada bekleyen A Haber kanalının ekibine röportaj verdiği görülüyor. 

İBB Haber bahse konu olan paylaşıma ''Metro merdiveni sabotajlarına bir de A haber kumpası eklendi. İBB, o kumpası böyle ifşa etti.'' ifadelerini ekledi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya paylaşımında ise “İstanbul’un metrolarında sabotaj, kumpas ve yalan haber nasıl yapılıyor, izleyin.” notunu düştü. 

TIKLAYIN - İBB, yürüyen merdivenlere yapılan sabotaj görüntülerini paylaştı

TIKLAYIN I İBB metrosunda yürüyen banta sabotaj: Bilerek bozdular!

TIKLAYIN I İBB, yürüyen merdivenlere sabotaj yapan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunuyor

TIKLAYIN I İmamoğlu: Bazen böyle oynayan insanlar oluyor merdivenlerimize, şuna buna müdahale eden, bu tür uygulamaları yapan insanlarla ilgili yasal işlemlerimizi yürütüyoruz