Haberler

“Gencecik polis memurunu şehit ettin, pişman mısın?" şüpheli: Öyle bir şey yok, bana saldırdılar

23 Eylül 2024 15:22

T24 Video

İstanbul Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan ve çıkan arbedede polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden şüphelinin savcılık sorgusu başladı.

Şüpheli Yunus Emre G, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği aracıyla İstanbul Anadolu Adliyesi'ne getirildi.

Savcılıkta şüphelinin ifadesinin alınmasına başlandı.

TIKLAYIN - Ümraniye'de operasyon sırasında silahlı saldırı: Bir kadın polis şehit oldu, bir polis ile saldırganın annesi yaralandı

Dudullu Polis Merkezi'nde motosiklet hırsızlığıyla ilgili gözaltına alınan, hakkında 26 ayrı suç kaydı olduğu öğrenilen 19 yaşındaki Yunus Emre G.  karakoldan kaçtı. O sırada karakolda görevli polis memurları K.H.S. ile Şeyda Yılmaz, kaçan şüpheliyi yakalamak için peşine düştü. Şüpheli Yunus Emre G, kısa süreli kovalamaca ardından yakalandı. Zanlının çıkan arbede sırasında polisin silahını alarak çevreye ateş etmeye başlaması sonucu polis memuru Şeyda Yılmaz şehit oldu. Olayda, polis memuru K.H.S. ile şüphelinin 43 yaşındaki annesi P.G. ise yaralandı.

Kaynak: AA / Arif Murat Kayacan - Mehmet Ali Şitilbay

TIKLAYIN - İstanbul’da polis memurunun şehit olduğu saldırının izleri gün ağarınca ortaya çıktı

TIKLAYIN - Ümraniye'deki çatışmada polislere ateş açan şahıs darbedilerek yakalandı | Polis: Burada olmaz

TIKLAYIN - Polis Şeyda Yılmaz'ı şehit eden 19 yaşındaki zanlının 26 suç kaydı olduğu ortaya çıktı

 

Kızılcık Şerbeti’nin iftiracı “deli kadınları” iş başında; Sönmez ve Pembe’ye sevgili adayı yok mu?