Haberler

Gazeteci Bahar Feyzan: CHP'den Tuncay Özkan gitmeden, çok net söylüyorum; CHP hiçbir seçimi kazanamaz

"Özkan'ın, seçim gecesi Mansur Bey ve Ekrem Bey'e yaptığını saygımdan dolayı anlatmayacağım"

16 Mayıs 2023 12:01

Gazeteci Bahar Feyzan, CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan hakkında iddialarda bulundu. CHP'nin "Özkan gitmeden seçim kazanamayacağını" belirten Feyzan, "Partiyi avucunun içine almış" ifadelerini kullandı.

Bahar Feyzan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da yapılanlar üzerinden Özkan'a tepki gösterdi.

CHP'li Onursal Adıgüzel, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinden kendisine yöneltilen tepkilerin ardından görevinden istifa etmişti. Adıgüzel'in ardından Özkan için iddialar ortaya atıldı.

Feyzan, Youtube kanalında yaptığı yayında "CHP'den Tuncay Özkan gitmeden, çok net söylüyorum; CHP hiçbir seçimi kazanamaz. Tuncay Özkan'ın olduğu bir CHP'de Erdoğan beş seçim daha kazanır. Ömrü yeterse 10 seçim daha kazanır. Hiçbir şeyden çekinmeden çok net söylüyorum. Partiyi avucunun içine almış, medyasını kurmuş, partide hiçbir kimsenin gözünü açtırmıyor, bir sesini çıkaran olursa fişini çekiyor" dedi.

"Kemal Bey'i de kendi yönettiğini düşünüyor" diyen Feyzan "Dün akşam belediye başkanlarına yaptığı şeyi buradan anlatmayacağım. Mansur Bey ve Ekrem Bey'e duyduğum saygıdan dolayı buradan anlatmayacağım. Ayıp olur" ifadesini kullandı.

"Veri sunmayacaksanız biz gün yapmaya mı geldik?"

Bahar Feyzan seçim gecesi CHP Genel Merkezi'nde yaşananları ise şöyle anlattı:

"Veri akışı yok gibi bir şeydi; televizyonlar açıktı. Meğer ANKA diye bir şey yokmuş, adı varmış sadece. Kazın ayağı ortaya çıktı: Doğudaki 20 bin sandıkta CHP’nin görevlisi yokmuş. Veri sunmayacaksanız biz gün yapmaya mı geldik?"