Haberler

Fenomen Eylül Öztürk, gözyaşlarını tutamadı: “Kariyerimin nasıl bittiğini anlatan belgesel yapmak istiyorum”

08 Aralık 2023 10:09

T24 Video

Fenomen ve işkadını Eylül Öztürk, hakkında başlatılan soruşturma ve tüm mal varlığına el konulması ardından suskunluğunu bozdu. Şirketlerine kayyum atanan Eylül Öztürk, yaşadıklarını takipçilerine gözyaşları içinde anlattı. Öztürk, Instagram hesabından yaptığı açıklamalarda, hakkındaki iddialar ve başlatılan soruşturma nedeniyle, sosyal medya platformlarındaki tüm reklam anlaşmalarının sonlandığını aktardı. Çok konuşulan Amerika'daki evlerini nasıl aldığını da aktaran Eylül Öztürk ayrıca, soruşturma süreci bittiğinde kariyerinin nasıl bittiğini anlatan belgesel yapmak istediğini de belirtti.

Eylül Öztürk’ün, Instagram hesabından, 13 parça halinde yayınladığı hikaye videolarına eklediği notlarsa şu şekilde:

“Size söz vermemiş olsam inanın hiç paylaşım yapacak halde bile değilim. Bırakın konuşmayı nefes bie zor alıyorum şu ara. Kanıtlanmış hiçbir suçum olmamasına rağmen herkes birer birer reklamlarını bitiriyor. Yıllarımın emeği çöp.

Maalesef kara para vs. Gibi hiçbir suçum olmamasına rağmen, sırf izlenme uğruna bana atılmadık iftira kalmadı. O fotoğraftaki herkes, Nez ve ben hariç, Dilan dahil kimse henüz doğru düzgün ünlü bile değildi! Kimsenin böyle şubeleri veya gösterişli bir hayatı yoktu! Olsaydı ben bu insanlara zaten arkadaşlık dahi etmezdim. Nitekim sonradan arkadaşlığımı dahi bitirdim bu olaylardan çok önce.

10 yılda 10 tane araba parasına ev almışım, hepsinin belgelerini de devlete ilettim, onlar da bakıyorlar zaten, ben bu suçlamaları kesinlikle kabul etmiyorum, hepiniz de göreceksiniz zaten. Ama ben bu esnada bittim. Benim hayatım, tüm emeklerim çöp oldu. Sosyal medyada reklam gelirlerimin hepsi bitti. Bu dert değil ben her türlü işte çalışırım. Hiç de gocunmam. Birikimlerimizle de hep işi büyüttüm mal ürettirmiştik ki uyguna maledip sizin alım gücünüze hitap edebilelim. Yani bir birikimimiz de yok o sebeple.

Fakat önceliğimiz her zaman personelimiz. Onları mağdur etmemek için, öncelikle hepsinin tazminatlarını vererek işten çıkarttık. İleride bu süreç uzarsa ve maaşlarını alamayacak duruma gelirlerse kimseyi mağdur etmek istemiyoruz. Şimdi en azından tazminatları ile bir süre iş bakabilirler kendilerine.

Hiçbiri bırakıp gitmek istemedi biliyor musunuz. Hepsine çok minnettarım ama onları düşünmek zorundayız. Bu süreç ne kadar sürecek bilmiyoruz çünkü.

Türkiye’deki evimizi de bu esnada kapatmak zorundayız maalesef. Hayırlısı olsun ne diyebilirim ki. Bu evimizin kirasını evlerimiz ödüyor zaten. O şekilde dönüyoruz.

Burada açacağımız merkezi de askıya aldık çünkü para bloke edildi. Ben bu sürede bir iş filan bakabilirim, bilmiyorum.

@eylulozturknailspa’larımızın her biri farklı kişilere ait olduğu için oradaki kampanyaları falan hep duyuracağım o tarata işler aynen devam ediyor.

En çok da herkesin verdiği emekler çöp oldu ona üzülüyorum. Ve elimden hiçbir şey gelmiyor. Bunca yıl attığım her adıma dikkat ettim ki insanların emekleri boşa gitmesin. Ama koruyamadım hiçbirini.

Ben hepsinden razıyım, onlar da benim sayemde değil, ben onlar sayesinde ekmek yedim. Umarım onlar da benden razıdır. Umarım haklarını helal ederler. Çok üzgünüm, onları korumaya gücüm yetmedi.

Bu olaylar bittiğinde bütün bu sürecimi, hayatımın; kariyerimin nasıl bittiğini anlatan bir belgesel yapmak istiyorum.

Çok zor.”

Fenomen Öztürk, hikaye paylaşımlarına takipçilerinden gelen yorumları da ekledi ve “Bu iftiralarla yaşayamıyorum artık!” diyerek isyan etti. Eylül Öztürk “Yaşattığınızı yaşamadan ölmeyin” dediği son hikayesine takipçi yorumlarını ekledi.

Neler olmuştu?

Sosyal medya fenomen Dilan Polat ve eşinin, kara para aklama ve çeşitli suçlardan tutuklanmasının ardından, 2019 yılında çekilen bir fotoğraf gündem oldu. Cumhuriyet savcısı Gökalp Kökçü’nün yürüttüğü soruşturma kapsamında bu fotoğrafta bulunan ve aralarında Eylül Öztürk Özkan ile eşinin de bulunduğu çok sayıda sosyal medya ünlüsü hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

Son dönemde hızla zenginleşen sosyal medya fenomenleri arasında olan Eylül Öztürk ve eşi iddialara göre; 5 milyon dolarla gittiği ABD'den peşin parayla tam 11 daire aldı. Dilan Polat'la da yakın arkadaş olan Öztürk’ün Türkiye'de de sayısız mal varlığı olduğu öne sürüldü.

TIKLAYIN - Eylül Öztürk, Murat Ağırel'i paylaştı: Soruşturmaya dahil olmak beni mutlu etti, demek ki sona yaklaşıyoruz

TIKLAYIN - Fenomenler, mal varlıklarıyla gündemde: Eylül Öztürk, ABD'ye 5 milyon dolarla mı gitti?

TIKLAYIN - Eylül Öztürk Özkan, Florida'daki evinin bahçesine Atatürk bölümü yaptı