Haberler

Esra Erol’a ölüm tehdidi: Surlardan aşağı atılırsın!

15 Ekim 2024 10:19

T24 Video

Ünlü sunucu Esra Erol, Çanakkale’de kendisini mehdi ilan eden Mustafa Çabuk’un müridi tarafından ölümle tehdit edildi. “Surlardan aşağı atılırsın” sözleriyle yapılan tehdit, Erol’un sosyal medya üzerinden paylaşmasıyla gündeme oturdu.

Çanakkale’deki “Hilafeti Muhammediye Tarikatı” lideri Mustafa Çabuk’un tutuklanmasının ardından, grubun müridi Hasan, Esra Erol’a yönelik ağır tehditlerde bulundu. Erol, programında tarikat liderine dair iddiaları gündeme getirdikten sonra tehdit içeren bir ses kaydı aldı.

“Parça parça edilip o surlardan aşağı atılırsın”

Hasan’ın gönderdiği ses kaydında şu tehditler yer aldı: “Ey Esra Erol, ne yapmaya çalıştığını iyi biliyorum. Merak etme. Sen benim canımı aldın, ben de senin canını alacağım. Seni sevenlerin de canını alacağım, seni destekleyenlerin de canını alacağım. Herkesin canını alacağım. Uğraşma, uğraşma. Bak sana söylüyorum uğraşma. Surlardan aşağı atılırsın. Parça parça edilip o surlardan aşağı atılırsın köpek.”

Esra Erol, bu tehditleri sosyal medyada paylaşarak kamuoyuna duyurdu. Erol, programında Mustafa Çabuk’un 300 kişiyi zorla alıkoyduğuna dair iddiaları gündeme getirmiş ve ardından tarikatın bir müridinin açıklamaları izleyiciler arasında büyük yankı uyandırmıştı.

Tehdit mesajlarının ardından Erol, yasal sürecin başladığını ve adalete olan inancını koruduğunu ifade etti.