Haberler

Erkekleri Koruma Derneği Başkanı, Cem Yılmaz'a sevgilerini gönderdi: 3 bin dolar nafaka veriyorum, nafaka kadınlar hayatını kurana kadar verilmeli

20 Eylül 2024 18:39

Erkekleri Koruma Derneği Başkanı Bahri İnceler, "Ben yaklaşık 3 bin dolar nafaka veriyorum. Cem Yılmaz 10 bin dolar veriyor. Ona buradan sevgilerimi gönderiyorum" dedi. Cem Yılmaz'ın eşine ödediği iştirak nafakası son olarak aylık 10 bin dolardan 70 bin liraya düşürülmüştü.

TIKLAYIN - Erkekleri Koruma Derneği, Bakanlık önünde eylem yaptı; “İsmi ‘Aile Bakanlığı’ ama kadın bakanlığı gibi hareket ediyor”

Erkekleri Koruma Derneği, bugün yaptığı eylemle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na yürüdü. Basın açıklamasının ardından T24'e konuşan İnceler, "Erkeklerin çok fazla mağduriyeti var. İftiraya, hakarete uğruyoruz. Toplumda bizlerin problemlerini kimse dikkate almıyor" dedi.

İnceler, şunları söyledi:

"Derneği kurma sebebim evladımı göremememdi. Haftada iki gün evladınızı görebiliyorsunuz yasal olarak, bu adalet mi? Böyle babalık olur mu? Çocuğun üstün faydası için de çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum.

Erkeklerin çok fazla mağduriyeti var. İftiraya, hakarete uğruyoruz. Toplumda bizlerin problemlerini kimse dikkate almıyor. Aile Bakanlığı'nın internet sitesine girdiğiniz zaman kadın birimi var, erkek birimi yok.

Eski eşimiz başka bir beyefendiyle evlenene kadar biz para veriyoruz ama biz evlendiğimiz zaman nafaka bozulmuyor. Nafaka ömür boyu olabilir mi? Kadınlar hayatını kurana kadar 2, 3, 4 ay verilmeli.

Ben yaklaşık 3 bin dolar nafaka veriyorum. Cem Yılmaz 10 bin dolar veriyor. Ona buradan sevgilerimi gönderiyorum."

Komedyen Cem Yılmaz'ın Ahu Yağtu'ya ödediği iştirak nafakası, Yılmaz'ın başvurusuyla İstanbul 11. Aile Mahkemesi tarafından 10 bin dolardan aylık 70 bin liraya düşürülmüştü.