Haberler

'Dilan Polat kara para aklıyor' diyen Seyhan Soylu, 'Yurdum insanı, benim tarafımdan kandırıldınız' açıklamalarıyla Paris'e yerleşti

04 Ekim 2023 18:47

T24 Video

Hakkındaki iddialar nedeniyle gündemden düşmeyen Engin Polat ve Dilan Polat çiftine bir yeni iddia Seyhan Soylu tarafından geldi. Engin Polat, kendisi ve Dilan Polat hakkında pek çok iddia ortaya atıp gündeme gelen Seyhan Soylu ile bir araya geldi. İkiliyi bir araya getiren kişi Fevzi Siverek 'bir barışma yaşandığı' haberini verdi. Bu gelişmeler yaşanırken orada bulunmayan Dilan Polat, lupus hastalığına yakalandığını paylaştı. Soylu ise, ''Bu sefer benim tarafımdan kandırıldınız. Dilan Polat'ın sarf etmiş olduğu sözler doğruydu'' diyerek Engin Polat'tın kendisine ev ve araba aldığını, yüklü miktarda para verdiğini ayrıca Paris'e taşındığını duyurdu.

Son zamanlarda Polat çiftinin servetinin nereden nasıl bu noktaya geldiği merak konusu olurken 'Sisi' lakabıyla bilinen Seyhan Soylu, çiftin kara para akladığını iddia etmişti. Soylu'nun iddiaları devam ederek çiftin hakkında vergi kaçırma, adam öldürmeye azmettirme ve mekan basıp kurşunlatma olduğunu da iddia etmişti. Seyhan Soylu'nun gözler üzerinde olan Polat çifti hakkında ki iddialar gündemde yerini alırken sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla yeni gelişmeler yaşandı. Bülent Ersoy'un menajeri ve yapımcısı olarak tanınan Fevzi Siverek tarafından Seyhan Soylu ve Engin Polat bir araya geldi. Paylaşılan fotoğraflarda Engin Polat'ın güldüğü görülürken Seyhan Soylu'nun hoşnutsuz tavırları dikkat çekti. 

Siverek'in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlarda "Benim olduğum yerde kavga olmaz barış olur" diyerek "İki kardeşimi de çağırdım. Aradaki kırgınlıklarını sonlandırdık, barıştırdık" ifadeleriyle ikilinin arasında bir barışma yaşandığını söyledi. Ayrıca ikilinin artık haklarını hukuk yoluyla arayacaklarını da belirtti.

İlerleyen saatlerde ise Dilan Polat kelebek hastalığı olarak da tanımlanan lupus hastalığına yakalandığını açıkladı. Instagram hesabından yaptığı açıklamada test sonucunun pozitif geldiğini duyuran Dilan Polat dayanılmaz ağrıları olduğunu söyledi. Uzun zamandır gündemde olan ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Dilan Polat, öncesinde hem Seyhan Soylu'nun iddialarına çok sert tepki vermiş, hem de "Seyhan Soylu'nun kendilerinden bağış istediğini vermediği için böyle yaptığını, Soylu'nun 46 raporu olduğunu" söylemişti.

Tüm bu yaşananlara rağmen el sıkışan Seyhan Soylu ve Engin Polat gelişmesinde suların durulacağı zannedilmişti. Ancak Soylu tarafından yapılan bazı açıklamalar ve yeni iddialar ise bunun tam tersi yönde olacağını gösterdi. Seyhan Soylu bu sabah yayınladığı videolarla gündemde yerini aldı. "Sevgili yurdum insanı, ben Seyhan Soylu. Şu an havaalanına gidiyorum. Dün geceki yemekten çıkan sonuç bu. Ben yurt dışına yerleşiyorum. Ben Paris'e indiğimde bu videoyu yayınlamış olacağım. O güzel yüreğinizle kandırıldınız. Bu sefer benim tarafımdan kandırıldınız. Dilan Polat'ın sarf etmiş olduğu sözler doğruydu, ondan öncekilerin de sarf etmiş olduğu sözler doğruydu" diyerek dikkatleri üzerine çekti.

Seyhan Soylu'nun sosyal medya hesabında yaptığı videolu paylaşım şöyle konuştu: 

''Bu sefer de ben sizi kandırdım''

"Bugüne kadar size Türk halkını kandıran 69 ponziyi deşifre ettim. Her seferinde hırsız, haraç alan, para istemiş biri oldum. Baktım ki bu iş böyle olmuyor, bir sefer de halkın beni görmek istediği gibi olsun dedim. Karar verdim, bir sefer de onlar haklı olsun dedim. Benim güzeller güzeli, gazla çalışan, söylenene inanan, güzel yürekli vatandaşlarım. Evet, mecbur kaldım kandırmaya sizi. Çünkü bu olayda da sayfamdan Seher Sultan'ın yayınlamış olduklarını ben yayınladım. Basın mensubu arkadaşlar görmek istemedi. Sözlerimizin itibar edilebilmesi için yurt dışına gidelim dedik. Biz kötüyüz annem dedik. Sağ duyulu olmak için teklifleri değerlendireyim dedim. Baktım ki o arada teklifler açıldı, arkamızda kimse yok dedim. Halkımız işine gelince bizi anlıyor, gelmeyince anlamıyor dedim. Karar verdim yurt dışına çıkmaya ve devleti hedef almaya. Devleti hedef alırken, makamları da hedef alıp; itibarsız geçmiş dostlarımıza da iftira atmaya, ihanet etmeye gidiyorum. Bu videoları Paris'e inince yayınlayacağım. Eski bir hırsız arkadaşım Cem Uzan'ın semtinde bana ev aldı Engin Polat. Bu sefer de ben sizi kandırdım.10 milyon euro da aldım, bir de Bentley araba aldım. 10 milyon euroyu da bavulumda geçiriyorum. Evimden de bu paylaşımları size yapıyorum. Hadi bye bye."