Diğer

Deha 6. bölümden yeni fragman yayınlandı: Ben para için risk almam, İskender’in günahı için seni harcamam

27 Ekim 2024 13:05

T24 Video

Show TV’de izleyiciyle buluşan Deha dizisinin 6. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Başrollerini Aras Bulut İyemli ve Uğur Polat’ın üstlendiği Deha’nın yeni bölümü bu akşam izleyiciyle buluşacak.

Yeni bölümde neler olacak?

Evin yeni sahiplerini gören aile dehşete düşmüştür ama Devran’ın başındaki Karga tehlikesi Gülce’nin bu duruma zorunlu olarak göz yummasına neden olur. Devran, İskender’in attığı bu kazık sonrası çok daha planlı hareket etmeye ve Karga’yla yeniden çalışmaya başlar. Aynı anda hem Boran’ın katilinin izini sürerken hem de İskender’e kendini hatırlatmayı başarır. Buna karşılık İmre de oyuna girer ve Devran’ı en güçlü olduğunu söylediği noktadan vurmak için harekete geçer. Bunun üzerine Devran büyük bir karmaşanın ortasında kalmışken Tim’den gelen haberle Cesur’un ondan sakladığı kanıtı avucunun içine alır.

Dizinin konusu

Devran ailesini İskender’den uzak tutmaya çalışırken en küçük kardeşi Boran’ın ona kapılmasına engel olamaz. Boran’ın İskender’in dünyasına girmesiyle Devran’ın planları değişmek zorunda kalır. Matematik dehası Devran, doktora tezinde çığır açan bir teorem ortaya koyduktan sonra üniversiteden burs alarak çocukluk aşkı Esme ile Amerika’ya gitme planları yapmaktadır. Fakat herkesin konuştuğu bu başarıyı yalnızca tek bir kişinin duymasını arzulamaktadır: yıllar önce onu ve ailesini terk edip giden babası İskender. Kendine rağmen Devran ailesini İskender’den uzak tutmaya çalışırken en küçük kardeşi Boran’ın ona kapılmasına engel olamaz. İskender’in ise yıllar sonra karşısına çıkan oğlu Boran için farklı bir amacı vardır. Boran’ın İskender’in dünyasına girmesiyle Devran’ın planları değişmek zorunda kalır.