Haberler

Ceren Özdemir'in babası: Yasaların değişmesi gerekiyor, Özgeler, Cerenler yandı başkalarının canı yanmasın

05 Aralık 2019 16:10

Ordu'da bıçaklanarak öldürülen Ceren Özdemir’in babası Yılmaz Özdemir, katilin en ağır cezayı almasını istedi. Özdemir, "Özgeler, Cerenler yandı başkaları yanmasın" dedi. 

TIKLAYIN: Ceren Özdemir'in katili 'canavarca hisle kasten öldürme' suçundan tutuklandı

DHA’ya konuşan Yılmaz Özdemir, şu ifadeleri kullandı:

“Kızım bale dersinden çıkıyor, eve geliyor. Alt kapı açılmadığı için zile basıyor, ablasından anahtarı istiyor. Evin girişinde o olaya şahit olduk. Ablası geliyor, annesi geliyor. Annesi hemşire emeklisi ilk müdahaleyi yapıyor. Ne yazık ki kurtaramadık çocuğumuzu. Katili yakalandı, acımız yine de dinmiyor.

20 yıldır dişimizle tırnağımızla çalışarak kızımı büyüttüm. Topluma, ülkemize faydalı olması için yetiştirmeye çalıştık. Bir kendini bilmezin gelip çocuğumu bıçaklaması normal bir şey olamaz zaten. Bu bizim gücümüzün dışında bir şey. Meclis'in, sivil toplum örgütlerinin buna ne kadar katkısı olabilir bilmiyorum ama bazı şeylerin değişmesi gerekiyor. En azından yasaların değişmesi gerekiyor. Bizim elimizden bir şey gelmiyor. Cezasını adalet belirleyecek. En büyük cezayı alsın. Bizim çocuklarımıza sebep olmasınlar. Özgeler, Cerenler yandı bundan sonra başkaları yanmasın”