Diğer

Brad Pitt'in yeni filmi 'F1'den ilk fragman geldi: 2025'te vizyonda

08 Temmuz 2024 11:37

T24 Video

Brad Pitt'in merakla beklenen Formula 1 filminin ilk fragmanı yayınlandı. F1 filminin tanıtımında efsanevi rock grubu Queen'in “We Will Rock You” şarkısı eşliğinde yüksek hızlı yarış görüntüleri yer aldı. Apple Original Films imzalı filmde Pitt, eski Formula 1 pilotu Sonny Hayes'i canlandırıyor. Hayes, spora geri dönerek kurgusal APXGP takımından çaylak takım arkadaşı Joshua Pearce'a akıl hocalığı yapıyor.

Yarış filminin oyuncu kadrosunda Kerry Condon, Javier Bardem, Tobias Menzies, Sarah Niles, Kim Bodnia ve Samson Kayo yer alıyor. 55 yaşındaki İspanyol aktör Bardem’in APXGP'nin patronunu canlandırdığı filmde 32 yaşındaki Britanyalı aktör Damson Idris de rol alıyor.

F1 filminin çekimleri gerçek Formula 1 etkinliklerinde gerçekleştirildi. Kendisi de pek çok Formula 1 şampiyonluğuna sahip olan Lewis Hamilton’ın, senaryo yazımı da dahil olmak üzere filme katkısı büyük.

Formula 1'le işbirliği içinde hazırlanan filmin yapımcıları arasında Brad Pitt ve Lewis Hamilton yaptığı filmin yönetmen koltuğunda, Top Gun: Maverick filmine de imza atan Joseph Kosinski oturuyor.

F1’in senaryosunu ise Ehren Kruger tarafından kaleme alındı. Kuzey Amerika'da 27 Haziran 2025'te gösterime girmesi planlanan filmin dünya gösterim tarihi 25 Haziran 2025 olarak açıklandı.