Haberler

Sedat Peker'den Beyoğlu'ndaki cinsel saldırıya ilişkin paylaşım: Tacizci, tecavüzcü köpeklere uygulanması gereken tek tarife Reis Sedat Peker adaletidir

06 Ekim 2024 00:31

T24 Video

Bir dönem yayınladığı videolarla büyük yankı uyandıran suç örgütü lideri Sedat Peker, Instagram hesabı üzerinden aylar sonra ilk kez bir video paylaştı. Peker, taciz ve tecavüz suçlarına dikkat çektiği paylaşımında, bu tür suçlular için "İstanbul’un göbeği Beyoğlu’nda bir genç kızı köşeye sıkıştırıp taciz eden sapıklar serbest bırakılıyor. Tacizci, tecavüzcü köpeklere uygulanması gereken tek tarife Reis Sedat Peker adaletidir!" ifadelerini kullandı.

Önceki gün Beyoğlu'nda bir kadın, sokak ortasında iki kişinin cinsel saldırısına uğramıştı. Saldırganlar gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmış, kamuoyu tepkisiyle tekrar gözaltına alınıp tutuklanmıştı.

Uzun zamandır sosyal medyada paylaşımda bulunmayan Peker, daha önce yayınladığı, çocuğa cinsel istismarda bulunan bir kişiye fiziksel olarak zarar verdiğini anlattığı bir kesiti tekrar paylaştı. Peker, paylaşımına şu notu düştü:

"İstanbul’un göbeği Beyoğlu’nda bir genç kızı köşeye sıkıştırıp taciz eden sapıklar serbest bırakılıyor.

Tacizci, tecavüzcü köpeklere uygulanması gereken tek tarife; REİS SEDAT PEKER adaletidir!"

İstanbul Beyoğlu'nda cinsel saldırı kameralara yansıdı

Yeniden gözaltına alınmışlardı: Beyoğlu'nda sokakta yürüyen kadına cinsel saldırıda bulunan kişiler tutuklandı

Beyoğlu tacizcisi Semir Tarhan'ın ifadesi ortaya çıktı: Cebine 500 TL sıkıştırdım, sarhoştum hatırlamıyorum

'Gecenin Kıyısı'nda taraf tutmanın anlamsızlığı üzerine bir hikâye