Diğer

Bahar’ın yeni bölüm fragmanı yayınladı: Yüzde yüz güven duyulmayan bir ilişkide ben olmayacağım!

20 Ekim 2024 15:28

T24 Video

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerinde yer aldığı 'Bahar' dizisinin 21. bölüm fragmanı yayınlandı.

Show TV’de yayınlanan, MF Yapım imzalı 'Bahar' dizisinin 20. bölümünde; Rengin'in Bahar'ın evini alması aile içinde bütün dengeleri alt-üst etmekle kalmaz aynı zamanda çok büyük bir olaya sebep olur. Seren ve Bahar bu büyük olayın etkisiyle boğuşurken Rengin'in yaptığı hata Bahar'ın çileden çıkmasına sebep olmuştu

‘Bahar’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyiciyle buluşacak.

Dizinin konusu

Bahar, ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan ‘kusursuz' görünen ailesinin özellikle de eşi Timur’un başka bir yüzüyle karşılaşacak. Bahar’ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişecek. Bu süreçte Evren, her anlamda Timur’un rakibi olacak. Bahar’ın hayatını yeniden inşa etmesi ise çoğu zaman trajikomik hikayelerle izleyiciye umut aşılayacak.

Dizinin Kadrosu

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak’ın başrollerini paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Hatice Aslan, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Büşra Pekin, Elçin Afacan, Nihal Yalçın ve Nizam Namidar yer alıyor. 

 

Erdal Beşikçioğlu: Behzat Ç.’yi Etimesgutlularla çekeceğiz; bundan daha iyi bir ilçe tanıtımı olamaz