Haberler

Ayhan Sicimoğlu'ndan eski çalışanına şiddet

24 Haziran 2024 14:29

T24 Video

Sosyal medyada Ayhan Sicimoğlu ve personelinin yer aldığı bir video gündem oldu. Sicimoğlu'nun işini beğenmediği için kovduğu iddia edilen personeline tokat attığı anlar Sicimoğlu'nun personeli tarafından kaydedildi.

Gezi programlarıyla tanınan Ayhan Sicimoğlu'nun teknesinin bağlı olduğu marinaya gelen eski çalışan, "Çalışanın hakkını vermiyor" diyerek parasını alamadığını iddia etti. Buna karşılık Sicimoğlu "Çalışanın hakkı verilir, çalışmayanın değil" dedi. Eski çalışan "Ettiğiniz hakaretler ettiğiniz küfürler..." deyince Sicimoğlu sinirlenerek tokat attı. Yaşananları cep telefonuyla kaydeden eski çalışan “Şimdi polis gidip darp raporu alacağım” derken Sicimoğlu aracıyla olay yerinden uzaklaştı.

Yaşananlar ardından Ayhan Sicimoğlu kamera kayıtlarının yalan ve eksik olduğunu öne sürerek bir açıklama yayınladı. Sicimoğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Bir kumpas ve şantaj ile karşı karşıyayım. Videolar montaj ve eksiktir. Bana hakaret edilmiş ve iterek kafa ile vurmaya yeltenilmiştir. Video planlanarak çekilmiştir. Bana yapılan fiziki saldırı kısmı yoktur veya çekilmemiştir" ifadelerini kullandı.

Eski çalışansa başka bir video daha yayınlayarak Sicimoğlu’nun kendisine, videoları yayınlamaması karşılığında para teklif ettiğini iddia etti.

TIKLAYIN - Ayhan Sicimoğlu'ndan eski çalışanına şiddet: "Videolar montaj ve eksiktir"