Ayhan Sicimoğlu'ndan eski çalışanına şiddet: "Videolar montaj ve eksiktir"

Televizyon programcısı Ayhan Sicimoğlu, işini beğenmediği gerekçesiyle kovduğu personelin parasını istemeye gelmesi üzerine eski çalışanına şiddet uyguladı.

24 Haziran 2024 09:17

16

Ayhan Sicimoğlu'ndan eski çalışanına şiddet: "Videolar montaj ve eksiktir"

26

Sosyal medyada Ayhan Sicimoğlu ve personelinin yer aldığı bir video gündem oldu. Sicimoğlu'nun işini beğenmediği için kovduğu iddia edilen personeline tokat attığı anlar Sicimoğlu'nun personeli tarafından kaydedildi.

36

Sicimoğlu'nun teknesinin bağlı olduğu marinaya gelen eski çalışan, "Çalışanın hakkını vermiyor" diyerek parasını alamadığını iddia etti. Sicimoğlu ise karşılık olarak "Çalışanın hakkı verilir, çalışmayanın değil" dedi.

46

Eski çalışan "Ettiğiniz hakaretler ettiğiniz küfürler..." deyince Sicimoğlu üzerine yürüyerek tokat attı. O anlarda kamera kayıttaydı. Eski çalışan, arabasına binip gitmeye çalışan Sicimoğlu’na ‘’Darp raporu alacağım, sizi polise şikâyet edeceğim" diyerek tepki gösterdi. 

56

Olayın ardından Sicimoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

66

Sicimoğlu, açıklamasında "Bir kumpas ve şantaj ile karşı karşıyayım. Videolar montaj ve eksiktir. Bana hakaret edilmiş ve iterek kafa ile vurmaya yeltenilmiştir. Video planlanarak çekilmiştir. Bana yapılan fiziki saldırı kısmı yoktur veya çekilmemiştir" dedi.