Haberler

Aralık ayının ikinci haftasında Netflix ve BluTV'de neler var?

06 Aralık 2019 15:42

Aralık ayının ikinci haftasında çevrimiçi yayın platformları Netflix ve Blutv'de kullanıcıları her zaman olduğu gibi dopdolu içerikler bekliyor. İşte o içeriklerden bazıları:

Netflix Orijinal dizileri

V Wars (05/12/2019)

Bir doktor, insanları vampire dönüştüren bir hastalık nedeniyle en iyi arkadaşıyla karşı karşıya gelir. Jonathan Maberry ve Alan Robinson’ın çizgi romanından uyarlandı.

Virgin River (06/12/2019)

Yeni bir başlangıç arayışındaki bir hemşire, Los Angeles’tan kuzey Kaliforniya’nın uzak bir kasabasına taşınır. Burada hiç beklemediği durumlar ve kişilerle karşılaşır.

Netflix Orijinal filmleri

Noel Prensi: Kraliyet Bebeği (05/12/2019)

Noel, Aldovia’ya mükemmel bir hediye getirir: bir kraliyet bebeği. Ama önce Kraliçe Amber, kayıp bir barış anlaşmasını bulup ailesine ve krallığına yardım etmelidir.

Marriage Story (06/12/2019)

Yıkılan bir evliliğe çarpıcı bir bakış sunan Marriage Story, Oscar adayı yönetmen Noah Baumbach’ın imzasını taşıyor. Başrolde ise Scarlett Johansson ve Adam Driver var.

6 Underground (13/12/2019)

Dünyanın farklı yerlerinden, yaptıkları işte çok başarılı altı kişi seçilir. Ekip liderinin hedefi kendisini ve ekibini kimsenin hatırlamaması, yaptıklarının ise unutulmamasıdır.

Netflix Orijinal Belgeselleri

The Confession Killer (06/12/2019)

Cinayetten yargılanan Henry Lee Lucas adlı bir serseri, yüzlerce cinayeti daha itiraf eder. Bu belgesel dizi, onun itiraflarının ardındaki gerçeği inceliyor.

Kedilere Bulaşmayın: İnternette Katil Avı (06/12/2019)

Tarihin internet üzerinde gerçekleşen en büyük insan avını anlatan bu belgesel dizisinde, bir katil internetin birinci kuralını çiğner: kedilere bulaşmayın.

Netflix aile ve çocuk

Spirit Özgürce Koşuyor: Spirit’in Noel Hikayeleri (06/12/2019)

Düşen bir kaya ve büyük bir kar fırtınası yüzünden seyahat planları aksayan Lucky ve arkadaşları, Noel için eve zamanında dönmenin bir yolunu bulmalıdır.

A Family Reunion Christmas (09/12/2019)

M’Dear ve kız kardeşleri, kilisedeki Noel gösterisi öncesinde şarkı söyleme becerileri üzerinde çalışır. Büyükbaba ise çocuklara önemli bir ders verir.

Aralık ayında BluTV'ye eklenmiş/eklenecek içerikler:

Kız Kardeşler

Zengin ailelere evlatlık olarak verilen 3 kız kardeşin, köylerine dönmesini konu alan filmin yönetmen koltuğunda ödüllü yönetmen Emin Alper yer almaktadır.

Tepenin Ardı

Nusret çocuklarını babasının çiftliğine götürür. Zafer askerden geldikten sonra bunalım yaşamıştır. Ancak kardeşi yaramaz bir delikanlıdır. Bir gün çiftlikte patlayan bir silah olayların akışını değiştirecektir.

Abluka

Kadir hapishanede 20 sene kadar kaldıktan sonra şartlı olarak tahliye edilir ve kendisine iş bulur. Kadir çöp toplayıcı olarak başladığı işte asıl olarak muhbirlik yapmaktadır.

Da Vinci's Demons

Dizide henüz 25 yaşında olan Leonardo da Vinci’nin gençlik yılları anlatılmaktadır.

Wayward Pines

Ajan olan Ethan Burke bir anda ortadan kaybolan arkadaşlarını aramaya çıkar ve bazı ilginç olaylarla karşılaşır.

El Marginal

Miguel Arjantin’de polislik yapmaktadır ve hakimin kızını kaçıran kişiyi bulmak için hapse girer. Miguel hapishanede ismini değiştirir ve içeridekilerin güvenini kazanmaya çalışır.

Outcast

Banes annesinin ve eşinin de lanetlendiğini düşünmektedir. Psikolojisi tamamıyla çöken Banes bir rahibin yardımıyla olayların içinden çıkmaya çalışır.

Cardinal

Geçmişi fazlasıyla karanlık sırlarla dolu olan Dedektif John Cardinal, Kanada’daki suçları engellemek için görevlendirilir.

Deep State

Eski bir ajan olan Easton, hayatını kaybeden oğlunun intikamını almak amacıyla geri döner.

The Flash

Polis departmanında sıradan bir çalışan olan Barry Allen, Star adlı bir labaratuvarda patlamaya yakalanır ve bu patlamadaki şimşeklerden bir tanesi Allen’a isabet eder. Şimşek Barry Allen’in tamamıyla değişerek süper kahraman olmasını sağlar.

The Killing of A Sacred Deer

Ün salmış bir cerrah olan Sterven Murphy, oftalmolog eşi ve iki çocuğuyla güzel bir hayat yaşamaktadır. Steven’in bakımını üstlendiği Martin bu evdeki büyün düzenleri bozacaktır.

Escobar Paradise Lost

Amerikalı bir sörfçü, Kolombiya’da olduğu yıllarda hayallerini süsleyen kadın olan Maria ile karşılaşır.

My Big Night

Filmde yeni yıla 2 ay kalmasına rağmen bir televizyon kanalında yaşanan telaş anlatılıyor. Ancak bu telaşın önüne geçen bazı durumlar da ortaya çıkar.

Kokowaah

Henry ailesini geri kazanmak için bir şans bulur. Ancak yıllar önceki ilişkisinden olan Magdalena’yı evinde görünce her şey alt üst olur. Henry annesi gelene kadar bu kıza bakmak zorunda kalır.