Gündem

Zeynep Bastık, konser gelirini Emine Bulut'un kızı için bağışlayacak

"Bu konuda partilerden bağımsızlaşıp devlet ve vatandaş el ele olalım; durmayalım ve susmayalım!"

23 Ağustos 2019 22:36

T24 Haber Merkezi

Zeynep Bastık, gözlerinin önünde annesi öldürülen Emine Bulut'un kızına destek olacak. Bastık, 28 Ağustos'ta Çeşme Amfi Tiyatrosu'nda düzenleyeceği konserin gelirini, Bulut'un kızının psikolojik desteği ve eğitimi için bağışlayacağını duyurdu.

Kırıkkale'de yaşayan 38 yaşındaki Emine Bulut, eski eşi tarafından bıçaklandıktan sonra çekilen görüntülerinde kızının "anne" çığlıkları arasında "ölmek istemiyorum" diye bağırıyor. Emine Bulut kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

TIKLAYIN - Eski eşi bıçakladı, Emine Bulut kızının çığlıkları arasında 'ölmek istemiyorum' diye haykırdı

Şarkıcı Zeynep Bastık, Bulut'un kızı için desteğini açıkladı. Bastık, 28 Ağustos Çarşamba günü Çeşme Amfi Tiyatro'daki konserinin tüm gelirini Bulut'un kızının eğitimi ve psikolojik desteği için ilgililere bağışlayacağını açıkladı.

Bastık, sözlerini "Bunu gizli saklı yapsak böyle bir hareketi büyütme şansımız olmazdı, bu yüzden sesimizi çıkarıyoruz" şeklinde sürdürürken, "Destek olmalıyız, bir şeyleri hep birlikte değiştirebiliriz. Ama asıl konu bu vahşetlerin son bulması için önce devlet kurumlarının ve hukuk sisteminin harekete geçmesi. Artık lütfen bu konuda partilerden bağımsızlaşıp devlet ve vatandaş el ele olalım. Durmayalım ve susmayalım!" diye tamamladı.

TIKLAYIN - Emine Bulut cinayetinde görüntüleri çeken kişi gözaltına alındı