Kültür-Sanat

Zeynep Bastık'ın 'Emine Bulut Destek Konseri'ne çağrı; "Bir bilet de sen al"

Açılışı Bastık'ın yapacağı konsere çok sayıda sanatçının katılarak destek vermesi planladı

26 Ağustos 2019 19:14

Gözlerinin önünde annesi öldürülen Emine Bulut'un kızına için şarkıların söyleneceği 28 Ağustos Zeynep Bastık konserine "Bir bilet de sen al; Bulut'un eğitimine destek ol" şeklinde bilet çağrısı yapıldı.

Her 3 günde 2 kadının erkek şiddeti sonucu hayatını kaybettiği Türkiye, geçtiğimiz günlerde Emine Bulut'un "ölmek istemiyorum"; kızı Bilge Bulut'un "anne lütfen ölme" haykırışları ile bir kez daha kadına yönelik şiddet için ayağa kalktı. Şarkıcı Zeynep Bastık, 28 Ağustos Çarşamba günü Çeşme Amfi Tiyatrosu'nda düzenleyeceği konserini "Emine Bulut Destek Konseri" şeklinde değiştirerek; konser gelirini Bulut'un kızının psikolojik desteği ve eğitim masrafları için bağışlayacağını duyurdu.

Sanatçı dostlarından konsere katılarak destek olmalarını rica eden Bastık, "Destek olmak isteyen olursa herkesi sahnemi paylaşmaya bekliyorum. Ne kadar büyürsek, ne kadar destek toplarsak, kaç kişiye ulaşırsak o kadar iyi. Çeşme Belediyesi ve devlet yetkililerinden de konserden kabul ederlerse bu seferlik kira / kesinti yapmamalarını rica ediyoruz" ifadeleriyle çağrı yaptı.

Bastık'ın çağrısına yanıt veren sanatçılar; Anıl Piyancı, Aybüke Albere, Berkay, Can Ozan, Ceylan Ertem, Fikri Karayel, Grogi, Jabbar, Kalben, Nev, Oğuzhan Koç, Reynmen ve Yase konsere katılıp şarkı söyleyeceklerini duyurdu. Biletix komisyon hizmetini; Çeşme Belediyesi de kirayı geri iade edeceğini Bastık'a iletti.

Açılışın Zeynep Bastık tarafından yapılacağı ve ismi açıklanan sanatçılar dışında diğer sürpriz konukların da katılacağı 'Emine Bulut Destek Konseri'nde sağlanan bilet satış gelirinin Bulut ailesine iletilmesi planlanıyor. Bastık ve ekibi, gelemeyecek olanların bile 1 bilet alarak Bulut'a destek olmasını bekliyor.

Biletler biletix.com dan temin edilebilir.