Magazin

Yunus Bülbül'den, "Müslüm Gürses'i öldüren Muhterem Nur'dur" sözleri için özür

31 Ağustos 2020 17:17

Şarkıcı Yunus Bülbül, katıldığı bir canlı yayında "Müslüm Gürses'i öldüren Muhterem Nur'dur" sözlerinin tepki toplamasının ardından özür diledi. 

Oyuncu ve şarkıcı Yunus Bülbül, hafta sonu katıldığı bir canlı yayında Müslüm Gürses ve Muhterem Nur’un birbirlerine olan sevgisi konuşulurken, "Müslüm Gürses'i öldüren Muhterem Nur'dur" ifadesini kullandı.

Muhterem Nur’un, Müslüm Gürses’i hasta olmadığı halde hastaneye götürdüğünü ve onun rahatsızlanmasına neden olduğunu söyleyen Bülbül, program sonrasında kendisine gelen tepkilerin üzerine sözlerine açıklık getirdi.

'Neler Oluyor Hayatta'ya bağlanan Yunus Bülbül, program sırasında cümlesinin yarıda kesildiğini belirterek, yanlış anlaşıldığını açıkladı. Bülbül, Müslüm Gürses ve eşiyle olan dostluğunun yıllara dayandığını, kötü niyetle konuşmadığını ifade etti. Müslüm Gürses’in ölümden çok korktuğunu belirterek, hastaneye karşı alerjisi olduğunu ama Muhterem Nur tarafından sürekli kontrole götürüldüğünü anlattı.

'Neler Oluyor Hayatta'nın sunucusu Hakan Ural’ın “Net bir şekilde ‘Müslüm Gürses’i Muhterem Nur öldürdü’ dediniz” sözleri üzerine gaf yaptığını kabul ederek, Müslüm Gürses ve Muhterem Nur’un hayranlarından, sevenlerinden ve ailesinden özür diledi.