Spor

Yunus Akgün'den PFDK'ya sevk tepkisi: Benim paylaşımım kimseye hakaret etmiyor

23 Ekim 2024 19:51

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi üçüncü haftasında İsveç'in Elfsborg takımını konuk etti. RAMS Park'ta oynanan karşılaşmayı, 4-3 Galatasaray kazandı. Sarı kırmızılıların gollerini Mauro Icardi, Petterson (k.k), Barış Alper Yılmaz ve Yunus Akgün kaydetti.

Galatasaraylı futbolculardan Gabriel Sara ve Yunus Akgün galibiyeti TRT Spor'a değerlendirdi.

Barış Alper Yılmaz'ın attığı golün asistini yapan Gabriel Sara, "Çok iyi bir oyundu. Arada bir konsantre kaybı oldu ama biz mücadele etmeye devam ettik. Neleri iyi yaptık, neleri kötü yaptık onlardan ders çıkartıp yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Yunus Akgün'den PFDK'ya sevk tepkisi

Avrupa Ligi'nde 3 gol atan Yunus Akgün, "Kazanmak önemliydi, iyi analiz ettik. 4-3 kazandık, mutluyuz. İnşallah böyle devam ederiz. Üzücü. Benim paylaşımımı sosyal medya ekibim yapıyor ama kimseye hakaret etmiyor. Böyle anlaşıldıysa özür diliyorum. Kendi marşımızla bir paylaşım yaptık. Takım kazandıktan sonra attığımız bir posttu. Hedeflerimiz ligde ve Avrupa'da kupaları kazanmak. İyi giden bir Galatasaray var. Herkes keyif alıyor. İnşallah böyle devam ederiz." dedi.

TIKLAYIN - Kerem Aktürkoğlu'ndan Icardi, Osimhen ve derbi sözleri

TIKLAYIN - Türk sporu ve NBA tarihine geçti; Alperen Şengün'den rekor sözleşme!

TIKLAYIN - Jose Mourinho'dan Manchester United maçı 11'inde 4 değişiklik

TIKLAYIN - Beşiktaş'ta Mert Günok şoku; Galatasaray ve Lyon maçlarında oynayabilecek mi?

TIKLAYIN - Samsunspor Başkanı Yıldırım'dan İrfan Can sözleri: Bu işleri çok güzel yapıyor, artistlik bir şekilde kendini hemen attı