Gündem

YRP’de art arda istifalar: Belde belediye başkanı ve meclis üyeleri partiden istifa etti

06 Eylül 2024 15:50

31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden (YRP) Sivas’ın Yıldız Beldesi Belediye Başkanı seçilen Ali Aydemir, belediye meclis üyeleriyle birlikte partiden istifa ettiklerini açıkladı.

31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden yüzde 35,33 oy alarak Sivas’ın Yıldız beldesinden belediye başkanı seçilen Ali Aydemir, belediye meclis üyeleriyle birlikte partisinden istifa etti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Aydemir şu paylaşımda bulundu:

"En ince ayrıntısına kadar düşünüp aldığımız karar ve gördüğümüz lüzum neticesinde Yeniden Refah Partisi’nden belediye başkanı olarak şahsım ve belediye meclis üyelerim de olmak üzere istifa etmiş bulunmaktayız. Belediyemize bağımsız olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun."

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Gülpınar'ın ardından YRP'de peş peşe istifalar: Nerede ise biz de oradayız. Gülpınar nereye biz oraya, AK Parti'ye geçerse biz de geçeriz

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar'ın Yeniden Refah Partisi'nden istifa etmesinin ardından, Eyyübiye Meclis üyesi Mehmet Alak ile dört Viranşehir Belediye Meclis üyesi de istifa etmişti.