Dünya

Yolda lastiği patlayan kadın, yardım için duran adamın cinsel saldırısına uğradı

24 Mayıs 2024 10:20

T24 Dış Haberler

ABD'nin Teksas eyaletinde meydana gelen olayda, lastiği patladığı için yol kenarında mahsur kalan Teksaslı bir kadının, kenara çekip yardım teklif eden bir adam tarafından kaçırıldığı ve cinsel saldırıya uğradığı belirtildi. 

Travis İlçe Hapishanesi kayıtlarına göre, 31 yaşındaki Reynaldo Tapia-Arcibar, olayın ardından ağırlaştırılmış adam kaçırma ve cinsel istismar suçlamalarıyla karşı karşıya.

Kadının ifadesinde, Tapia-Arcibar'ın kadını patlak lastiğini değiştirmeye götüreceğini söylediği, ardından kapıyı hızla kapattığı belirtildi.

Yaklaşık 10 dakikalık bir yolculuk sonunda cinsel saldırıya uğradığı bir apartman kompleksine götürülen kadın, polise, komplekse gitmeden önce arabadan inmek istediğini ve arabanın kilitli kapılarını açmaya çalıştığını söyledi. 

Kimlik bilgileri açıklanmayan kadının, arkadaşına canlı konum göndermesi sayesinde yerinin hızla tespit edildiği belirtildi. 

Tapia-Arcibar 50 bin dolarlık kefalet karşılığında tutuluyor ve bir sonraki duruşması 12 Haziran'da yapılacak. Kefaletin ödenmesi durumunda hakim, kendisine GPS ayak bileği monitörü takılmasına ve kadınlarla hiçbir teması olmamasına hükmedecek.