Ekonomi

Yoğun bakımdaki eski TİM Başkanı Oğuz Satıcı pazartesi uyandırılacak

13 Mart 2021 12:55

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) eski başkanlarından Oğuz Satıcı, geçen perşembe akşamı Bodrum’da konakladığı turistik tesiste golf arabasından düşmesi sonucu beyin kanaması geçirdi. Kafatasında kırık da olan Satıcı, Bodrum'da ameliyat edildi.

Dünya’nın haberine göre başarılı geçen operasyonun ardından Satıcı yoğun bakıma alındı. Doktorları, Satıcı’nın işdünyasından yakın dostlarına, “Oğuz Bey’i şu anda uyutuyoruz. Pazartesi günü uyandırıp durumuna bakacağız.” bilgisini verdi.

“Hayat kısa, hayatınızı sevin”

İş dünyasından yakın arkadaşları, beyin kanaması geçirdiğini öğrendikten sonra aralarındaki yazışmalarda Oğuz Satıcı’nın sosyal medya hesabı Instagram’da 3-4 gün önceki şu paylaşımı yaptığı görüldü:

“Ben her zaman mutlu hissediyorum, neden biliyor musunuz? Çünkü, kimseden bir şey beklemiyorum. Beklentiler daima acı verir. Hayat kısa. Hayatınızı sevin. Mutlu olun, gülümseyin ve hatırlayın: Konuşmadan önce dinleyin. Yazmadan önce düşünün. Dua etmeden önce bağışlayın. İncitmeden önce hissedin. Nefret etmeden önce sevin.”