T24 Spor
Seçime gitme kararı alan Beşiktaş'ta eski başkanlardan Yıldırım Demirören açıklamalarda bulundu. Demirören başkan adaylığıyla ilgili kararını da açıkladı.
Hasan Arat'ın istifası sonrası Beşiktaş'ta yeni başkan Hüseyin Yücel oldu. Yücel ve yönetim kurulunun yaptığı toplantıda seçim kararı alındı. Yaşanan gelişme üzerine Beşiktaş'ın eski başkanlarından Yıldırım Demirören açıklamada bulundu.
Başkan adaylığıyla ilgili kararını duyuran Yıldırım Demirören'in Milliyet gazetesine verdiği röportaj şöyle:
"Elbette her Beşiktaşlının gönlünde başkanlık yatar. Ama ben başkanlığa aday değilim. Bu onuru en güzel biçimde yaşadım. Ancak olan bitene de seyirci kalamam.
Beşiktaş'ı sıkıntılı günlerinde yalnız bırakmak bizim Beşiktaşlı karakterimize uymaz. Beşiktaş'ın çok değerli akil insanları var. Eski başkanları, yöneticileri var. Onların da şu sıralar içi kan ağlıyordur, ben öncülük yaptım hızlı bir biçimde aksiyon alıp Beşiktaşımızı aydınlık günlere taşımamız lazım. Türk futbolu iki takımlı bir lige doğru gidiyor. Beşiktaş'ın başarılarıyla bunu izin vermemesi gerekir."