Dünya

Yetişkin film yıldızının ilk buluşma anısı: Öyle bir seviştik ki iki gün hastanede kaldım

13 Haziran 2024 12:19

T24 Dış Haberler

Avustralyalı porno yıldızı Alicia Davis, katıldığı bir programda geçmişte yaşadığı bir beraberlik sırasında hastanelik olduğu anısını anlattı. 

Kullandığı seks oyuncağının kaybolduğunu, daha sonra kendi vücudunun içerisinde kaldığını fark ettiğini anlatan Davis, hastaneye kaldırılarak acil ameliyata alındığını söyledi.

Davis, "Benim için korkunç bir ilk buluşma anısıydı. O zamandan beri herkese, bu tarz ürünler kullanmanın ne kadar sorun yaratabileceğini anlatmaya çalışıyorum. Seks sırasında anal tıkaç kullanmaya karar verdik ama öyle bir seviştik ki birden bire içimden düşmüş gibi hissettim. Yatağın yorganlarını ve yastıklarını çıkarmaya başladık, yatağın altına baktık ama hiçbir yerde bulamadık. Mesleğim nedeniyle ürünlerle ilgili deneyim sahibiyim. Kendi kendime bir iç muayene yaptıktan sonra oyuncağın benim içimde kaldığını anladık. Hastaneye başvurduğumda oyuncağın içimde olduğu doğrulandı ancak çıkarma girişimleri başarısızlıkla sonuçlanınca, bedenimi daha da genişletebilmek için uyutulup ameliyat edilmeme karar verildi. Hastanedeki yoğunluktan dolayı iki gün ameliyatımı bekledim. Daha sonra oyuncak çıkarıldı ama benim yeniden seks oyuncaklarını kullanabilmem yıllarımı aldı" diye konuştu.