Gündem

Yeni Şafak yazarının hedefi İmamoğlu: Açıklamalarıyla Batı'ya selam çakıyor...

12 Ağustos 2024 08:28

Yeni Şafak yazarı Bülent Orakoğlu, kaleme aldığı yazısında oyun platformu olan Roblox'a getirilen erişim engelini savunarak; İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı İmamoğlu'nu hedef aldı. Orakoğlu, İmamoğlu'nun Türkiye'yi Batı'ya şikayet ettiğini öne sürerek; "Milletimizi ve Devletimizi Batı’ya ram olmuş idarecilerin şerrinden ve zulmünden yüce Allah’a sığınırız inşallah" ifadelerini kullandı. 

Yeni Şafak yazarı Bülent Orakoğlu, Roblox ve Instagram'a getirilen erişim yasaklarına ilişkin yazısında İBB Başkanı İmamoğlu'nu hedef alarak şunları yazdı:

"Çocukların istismarına neden olacak içerikler barındırması ve açıkça LGBT propagandası yapılması nedeniyle oyun platformu Roblox’a erişim mahkeme kararıyla engellenmesine rağmen Ekrem İmamoğlu şu akıl almaz nedenlere sığınarak LGBT yuvası ve inine sahip çıkıyordu. İmamoğlu’nun Bu tavrı ve LGBT ye sahip çıkması bizi neden şaşırtıyordu. Zira İmamoğlu bu açıklamalarıyla Batı’ya selam çakarken belli ki LGBT ye karşı da değildi? Milletimizi ve Devletimizi Batı’ya ram olmuş idarecilerin şerrinden ve zulmünden yüce Allah’a sığınırız inşallah!!!"

Yazının tamamını okumak içn tıklayın