Gündem

Yeni Şafak yazarı Ünlü: Sözleşmeli personele bir dokun bin ah işit

01 Mayıs 2023 10:06

Yeni Şafak yazarı Ahmet Ünlü, “Sözleşmeli personel kadroya geçti ama sorunları bir türlü bitmiyor. Ne zaman sözleşmeli personelle ilgili bir paylaşım yapsak bunların adeta dert küpü olduğunu görüyoruz ve dertler tek tek sıralanıyor.” değerlendirmesini yaptı.

Ünlü yazısında, “Bugünkü yazımızda onların dertlerini kendi ağızlarından dinleyerek çözüm önerimizi açıklamaya çalışacağız.” ifadesini kullandı. Ünlü sözleşmeli personellerden kendisine gönderilen istekleri aktardı.

"Aileler parçalanmasın. Şartsız aile birliği istiyoruz

Ülkü; “Cumhurbaşkanı’mızın bir sözü yeter ama bizim durumumuzdan haberi yok lütfen duyun sesimizi... Aileler parçalanmasın... Duysunlar artık sesimizi aileler paramparça oldu çocuklar perişan Allah aşkına görün duyun bizleri... Şartsız aile birliği istiyoruz...”

Tek isteğimiz ailemize kavuşmak

Eş durumu; “Kadro verildi ama içinde aile birliği olmadıktan sonra kadro bizim hiçbir işimize yaramadı. Bizim tek isteğimiz ailemize kavuşmak. Kadroyu ailemize kavuşmak için istedik biz. Kadrodan tek beklentimiz eş durumuydu. Ailemize kavuşmadıktan sonra hiçbir şeyin tadı tuzu kalmıyor. Kadrolu olacaksınız dediler bizi sevindirdiler ailemize kavuşacağız diye tüm umutlarımızı kesip aldılar.”