Gündem

Yeni Şafak yazarı Kılıçarslan, eşcinselleri hedef gösterdi: Hormon tedavisi, onarım terapisi ve tövbe üçgeni devreye alınmalı

20 Haziran 2023 09:53

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, "Eşcinsellik, tıbbi olarak bir hastalık, psikolojik bakımdan bir rahatsızlık, İslam ve diğer büyük dinler açısından da bir günahtır. Hormon tedavisi, onarım terapisi ve tövbe üçgeni devreye alınmalıdır" dedi. 

Kılıçarslan, eşcinselleri hedef gösterdiği yazısında, "LGBT çukuru"yla mücadele edilmesi gerektiğini savunarak, "Son derece buyurgan, son derece küstah ve son derece kibirli bu ideolojik aygıt “hakikati yalnızca ben belirlerim ve hakikat, hiçbir hakikatin olmadığıdır” dediği için “trans düşünce” gele gele “kendimi engelli hissettiğim için kolumu kestim” diyen insanlara, “kendimi köpek hissettiğim için bir sahip arıyorum” diyen insanlara ve “bugün kalktığımda kendimi kadın olarak hissediyorum, o yüzden kadınlar tuvaletine gireceğim” diyen insanlara dayandı. Leş ve hastalıklı bir hazcılığın adı “LGBT” olarak konuldu" ifadelerini kullandı. 

Kılıçarslan, "LGBT çukuruna düşmüş insanın nazarımda “elmas çıkarmak için Afrika’da çukurlarda insanlık dışı şartlarda çalıştırılan köleler”den hiç farkı yok. Düşmanımız o köleler değil, o çukurun sahibi olan köpekler" örneğini verdi. Kılıçarslan, "LGBT çukurunun onuru da yok, şakası da. Bir büyük kötülük olarak bütün insanlığın üzerine kâbus gibi çökmüş durumda. Bu kâbusu yarabilmek, yok edebilmek içinse büyük bir mücadeleyi hep birlikte vermemiz gerekiyor. Ama düşmanı da, yöntemi de doğru belirleyerek. Yoksa işimiz çok zor" dedi.