Gündem

Yeni Şafak yazarı Kaplan: Seçimlere gidiyoruz, yeni Fadime Şahinler zuhur ettirmek, ülkeyi kaosa sürüklemek için çırpınan aşağılık tipler ortalıkta cirit atıyor!

"Türkiye’nin en nezih, temiz ve köklü cemaatlerinden İsmailağa Cemaati’ni, aşağılık bir haber üzerinden hedef gösteriyor, kin ve nefret tohumları ekiyorlar!”

19 Aralık 2022 09:21

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nda yaşanan çocuk istismarına değinerek, “Seçimlere gidiyoruz, yeni Fadime Şahinler zuhur ettirmek, ülkeyi İslâmî cemaatler üzerinden germek, kaosa sürüklemek için çırpınan aşağılık tipler ortalıkta cirit atıyor!” dedi.

Kaplan, yazısına şöyle devam etti:

"Türkiye’nin en nezih, en temiz ve en köklü cemaatlerinden birini, İsmailağa Cemaati’ni, aşağılık bir haber üzerinden hedef gösteriyor, kin ve nefret tohumları ekiyorlar!

İnanılır gibi değil gerçekten!

Çocuk istismarının cezası idamdır, idam olmalıdır. Ama ortalık öylesine toz duman ki, sosyal medya üzerinden cezalar kesiliyor, idamlar veriliyor, toplumun büyük bir kitlesi hedef gösterilerek aşağılanıyor!

Laik çevrelerde de böyle ürpertici bir hadise yaşandığında nasıl bütün laikleri hedef haline getirmek insafla, vicdanla bağdaşmazsa, burada da İsmailağa Cemaati’ni ya da bütün cemaatleri ve İslâmî kesimleri hedef hâline getirmek insafla, vicdanla bağdaşmaz.

Böyle bir şey asla kabul edilemez!

Türkiye, ülkenin medyasına yarı-aydın literati’lerin çeki düzen vermesinden ötürü tam bir akıl tutulması yaşıyor!

Allah akıl fikir versin.

Her tür provokasyona karşı müteyakkız olmak zorundayız.

Vesselâm.”

Yazının tamamını okumak için tıklayın