Gündem

Yeni Şafak yazarı: İktidar yıpranmışlığına rağmen insanlar Ak Parti’den hâlâ bir umutla sorunlara çözüm bekliyorsa, muhalefetin inandırıcılık problemi var demektir

28 Mayıs 2022 08:12

Yeni Şafak yazarı Serdar Tuncer, “Türkiye’nin problemlerinin sebebi iktidarın varlığı değil muhalefetin yokluğudur” diyerek muhalefeti eleştirdi.

Tuncer, “Çeyrek asra yaklaşan iktidar yıpranmışlığına rağmen insanlar Ak Parti’den hâlâ bir umutla sorunlara çözüm beklemeye devam ediyorlarsa muhalefetin çok ciddi inandırıcılık ve güven problemi var demektir” ifadelerini kullandı.

Tuncer, 6 muhalefet partisini tek tek eleştirdiği bugünkü yazısında, “Millet ittifakının bileşenleri bu şekilde hareket etmeye devam ederse 2023 seçimlerinin galibi yine ve kesin Ak Partidir” dedi.

Yazının tamamını okumak içim tıklayın.



Kitabında Türkiye'nin adım adım nasıl "Ortadoğululaştırıldığını" anlattığını ifade eden Levent Gültekin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyasi yasağının kaldırılması ve Siirt seçimlerinin yenilenerek siyasete başbakan olarak dönmesiyle senaryonun başladığını savundu." />