Gündem

Yeni Şafak yazarı Barbarosoğlu: Seçimler yenilenmemeliydi

"Seçimlerin yenilenmesi bir milat olarak kalacak"

08 Mayıs 2019 08:35

Yeni Şafak yazatı Fatma Barbarosoğlu, Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini yenileme kararını eleştirdi. Barbarosoğlu, seçimlerin yenilenmesinin bir milat olarak kalacağını söyledi. 

Twitter üzerinden açıklama yapan Barbarosoğlu, "Seçimler yenilenmemeliydi.Bu kaydı buraya düşüyorum ki yıllar sonra neden böyle söylediğimi izah etme hakkım elimde olsun.Seçimlerin yenilenmesi bir milat olarak kalacak.Bu etkiyi en ziyade y kuşağında göreceğiz" ifadelerini kullandı. 

Mustafa İslamoğlu: Zulum bizdense ben bizden değilim!

YSK'nın kararına bir tepki de ünlü ilahiyatçı Mustafa İslamoğlu'ndan geldi. İslamoğlu  ''Zulüm bizdense ben bizden değilim” dedi. 

","articleSection":"Gündem","publisher":{"@type":"Organization","name":"T24","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://t24.com.tr/logo.png"},"sameAs":["https://www.facebook.com/T24comtr","https://www.instagram.com/t24comtr","https://twitter.com/t24comtr"],"url":"https://t24.com.tr","contactPoint":[{"@type":"ContactPoint","contactType":"customer service","email":"[email protected]","areaServed":"TR","url":"https://t24.com.tr"}]},"datePublished":"2019-05-08T08:35:00+03:00","genre":"News","mainEntityOfPage":"https://t24.com.tr/haber/yeni-safak-yazari-barbarosoglu-secimler-yenilenmemeliydi,820193","author":{"@type":"Organization","name":"T24","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://t24.com.tr/logo.png"},"sameAs":["https://www.facebook.com/T24comtr","https://www.instagram.com/t24comtr","https://twitter.com/t24comtr"],"url":"https://t24.com.tr","contactPoint":[{"@type":"ContactPoint","contactType":"customer service","email":"[email protected]","areaServed":"TR","url":"https://t24.com.tr"}]},"url":"https://t24.com.tr/haber/yeni-safak-yazari-barbarosoglu-secimler-yenilenmemeliydi,820193"}]