Gündem

Yeni Şafak yazarı Aktaş: AK Partilileri yirmi yıllık siyasi iktidarlarını halka tam anlamıyla anlatamadıkları için eleştiriyoruz

02 Nisan 2023 15:15

Yeni Şafak yazarı İhsan Aktaş "Yirmi yıldır iktidarda olan AK Parti’nin en büyük zorluğu, kendi icraatları ile baş etme sorunu yaşamasıdır. AK Partilileri yirmi yıllık siyasi iktidarlarını halka tam anlamıyla anlatamadıkları için eleştiriyoruz" görüşünü savundu. 

Aktaş yazısında, "Kaderin cilvesine bakın ki hükümetin yaptıkları daima Türkiye’nin “kötülük korosu” tarafından karalanıyor. Bu karalama o kadar ileri boyutlara varıyor ki iletişim etkinliğinin en işlevsel faaliyeti dezenformasyon ile ilgili oluyor. Hayatımızda bazı özel günler vardır. Anneler Günü, Babalar Günü gibi. Bir de hafızasını kaybedenler için hafıza günü olmalı.  AK Partilileri yirmi yıllık siyasi iktidarlarını halka tam anlamıyla anlatamadıkları için eleştiriyoruz. İşte yine bir yazıya hikâyenin dibacesini dahi sığdıramadık. Hükümetin kendi yatırımları ile imtihanı devam edeceğe benziyor." ifadesini kullandı.