Gündem

Yeni Şafak yazarı: Akşener’in muhalefeti suçlarken Bahçeli hakkında hiç yorum yapmaması Cumhur İttifakı’na yeşil ışık mı?

28 Ağustos 2023 08:31

Yeni Şafak yazarı Bülent Orakoğlu, bugünkü yazısında, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 26 Ağustos’ta yaptığı konuşmasını değerlendirdi.

Akşener’in AKP’ye, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde aday olarak görmek istediğini açıkladığı CHP’li belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a yönelik eleştirilerine dikkati çeken Orakoğlu, “Akşener’in Bahçeli hakkında hiç yorum yapmaması Cumhur İttifakı’na yeşil ışık mı” sorusunu gündeme getirdi.

Orakoğlu, yazısında, şöyle yazdı:

“Akşener’in ‘AK Parti’yi ekonomi üzerinden, Kılıçdaroğlu’nu ise koltuğundan başka bir şey düşünmeyen’ parti gibi sert sözlerle suçlaması İmamoğlu’nu ve Yavaş’ı korkak ve yüreksiz olarak topa tutması, buna karşılık MHP ve lideri Bahçeli hakkında hiçbir yorum yapmaması en azından Cumhur ittifakı ile ittifak ve iş birliği yapabileceğinin açık işaretlerini mi veriyordu?”

Yazının tamamını okumak için tıklayın.


TIKLAYIN - Akşener bayrak açtı; Kılıçdaroğlu'nun adaylığına engel olamadığı için özür diledi, seçimlere ittifaksız girmek için bütün partilere çağrı yaptı!

TIKLAYIN - İYİ Parti kurmayları, Akşener'in Kocatepe çıkışını değerlendirdi: İmamoğlu ve Yavaş’a kızgın, adaylıklarını desteklemeyecek