Gündem

Yeni Şafak yazarı: Ailenin güçlendirilmesi çok önemli fakat eşcinsellik dayatmasın önüne geçecek düzenlemeler gerekiyor

11 Kasım 2022 09:14

Yeni Şafak Yazı İşleri Müdürü ve yazarı Ersin Çelik, iki yıldır Türkiye açık olan YouTube Kids’in açıkça LGBT temalı çizgi filmler yayınlamaya başladığını yazdı. 

Yazılarında sık sık LGBT+’ları hedef alan Çelik, eşcinselliği normalleştiren ve bu yaşam biçimini çocuklara aşılayan onlarca içeriğin YouTube Kids’te bulunmasının tesadüf olamayacağını bunun bir yazılım hatası da olmadığını ifade etti.

Google ve YouTube’un dokunulmazlığının bulunduğunu hatırlatan Çelik, şöyle devam etti: “Politikalarının üzerinde bir kanun ve yasa yok. Hiçbir ülke ne içeriklerine ne de kendi koydukları kurallara müdahale edemiyor. Diğer yandan bu özgürlük ile çocuklara eşcinsellik aşılıyorlar.

Anayasa’nın 41. maddesinin değiştirilerek ailenin güçlendirilmesi çok önemli bir adım. Fakat ötesinde eşcinsellik dayatmasının önüne geçecek düzenlemeler gerekiyor.

Eğer önlem alınmazsa ve bir denetim mekanizması oluşturulmazsa, bir süre sonra kimse, “ya benim çocuğum daha 6 yaşında. Neden böyle şeyler söylüyor, düşünüyor? Nereden öğrendi bunları?” demesin. Direkt nerede neleri izlediğine baksın. Yanıtını bulur.”

Yazının tamamını okumak için tıklayın