Gündem

Yeni Akit yazarı: Seçim öncesi yine kirli oyunlar sahnelenmeye başlandı

"Seçime kadar ülkede çıkarılacak kaoslarla ülkeyi istikrarsızlaştırmak amacındalar"

30 Kasım 2022 09:13

Yeni Akit yazarı Akif Bedir, İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısı ile Gaziantep ve Kilis'e roket saldırılarına değinerek “Türkiye, kırk yıllık PKK’yla mücadele dönemini sonlandırıp beyaz bir sayfa açmaya hazırlanırken, ülke tarihinin en önemli seçimlerinden birinin arifesinde karanlık odaklar bir kez daha işbaşı yaptılar. Türkiye, seçimler öncesi yine kumpasa alınmaya çalışılıyor. Fay hatlarını tetikleyen, sağduyulu düşünmeyi güçleştiren, kutuplaşmayı körükleyen her enstrüman sonuna kadar kullanılıyor, kullanılacak” dedi.

Bedir, “Seçime kadar ülkede çıkarılacak kaoslarla ülkeyi istikrarsızlaştırmak amacındalar. Muhtemelen seçime kadar tansiyon iyice yükseltilecek ve PKK/PYD, DEAŞ, DHKPC gibi çok sahipli taşeron örgütler kullanılarak sansasyonel eylemler yapılacak.” İfadesini kullandı. 

2023’teki seçimin sâdece Türkiye’yi değil, bütün dünyayı ilgilendirdiğini ifade eden Bedir şöyle devam etti:

“Dolayısıyla, dünyayı sömüren emperyalist “çıkarcı” güçler, seçimde destekledikleri kukla yönetimi iktidara getirebilmek için, planladıkları her türlü oyunu sahneye koyacakları gerçeğiyle yüzleşmek ve bu realiteden hareketle planlar yapmak mutlak şarttır.

Birileri yine manidar bir zaman ve zemin üzerinden “kukla” örgütleri harekete geçirdi. Şiddete yatırım yapan, efendileri namına tetik çeken, siyasi maksatlarla kullanılan eli kanlı “piyonlar” yeniden sahne alıp masum canlara kıymaya başladılar."

Yazının tamamını okumak için tıklayın