Gündem

Yeni Akit yazarı Say’dan Metin Akpınar ve Ataol Behramoğlu’na: Sanatçı bozuntuları

06 Nisan 2023 11:01

Yeni Akit yazarı Zekeriya Say, oyuncu Metin Akpınar ve şair Ataol Behramoğlu için "sanatçı bozuntuları" ifadesini kullandı. 

Say yazısında, "Metin Akpınar ve Ataol Behramoğlu gibi sanatçı bozuntularının, cumhurbaşkanımıza yönelik “idam” göndermeleri…Besleme anketlerle iktidar rüyası görmeye başlayan zillet paydaşlarının, mütedeyyin kesime yönelik nasıl bir nefret beslediklerini ve seçime sayılı günler kala gözlerini iyice kararttıklarını gözler önüne seriyor… Tabii 7’li koalisyon ortakları şimdiden millete ve milli iradenin temsilcilerine yönelik zulüm fırtınası estireceklerini aleni şekilde deklare edince, tabanları da boş durmadı…" görüşünü savundu. 

Say şunları kaydetti:

"Onlar da seçimi beklemeden, mübarek Ramazan ayında harekete geçtiler… İstanbul Kadıköy’de yapılan bir sokak röportajı sırasında, Tülay K. adlı bir laikçi yobaz,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettikten sonra, hiçbir suçu günahı olmayan torunları için ağza alınmayacak ifadeler kullanacak kadar pespayeleşti.  Ardından, Eskişehir’de bir kadın, durduk yere başörtülülere saldırarak, küfürler etti. Ardından “Bayram günü bugün gelecek” diyerek, tehditler savurdu. Onun şokunu atlatamadan, bu kez azgın azınlığın temsilcileri Kadıköy’de ortaya çıktı. A.B. isimli bir kadın, Kadıköy’de bulunan Rasimpaşa Kur’an Kursu’na saldırdı. Önce hakaret etti sonra kursun camlarını tekmeleyerek kırdı.   “Neler oluyor” anlamaya çalışırken, bir laikçi yobaz saldırısı da Kırklareli’nde gerçekleşti. Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Küçükyayla Köyü Camii’nin imamı, “Sürekli ezan okuyup duruyorsun, başımızı şişiriyorsun. Sen de AK Parti’ye oy veriyorsun” diyen bir ruh hastası tarafından darp edildi. Hızını alamayan seküler yobazın, İmam efendiye sinkaflı küfürler ederek, ailesinin yanında cinsel

 

Tabii tüm bu “nefret” dolu sözler ve seküler yobazların “sistematik saldırıları” sürerken, kendisini “Başbakan” yapan AK Parti’yi terk edip CHP’ye yaslayan ve “bir selamı ile Anadolu’yu ayağa kaldıracağını” söyleyen Ahmet Davutoğlu ne dese beğenirsiniz?

Millet İttifakı maazallah iktidara gelirse, “Meclisin büyük çoğunluğu sol-seküler” kesimden oluşacakmış ve mütedeyyin kesim yeterince temsil edilmeyecekmiş.

Günaydın Ahmet Hoca!..

Tüm bu şımarıklıklar, küfür, hakaret ve tehditler durduk yere artmadı ya!"