Gündem

Yeni Akit yazarı: Kurulduğu günden bugüne Türkiye’nin en büyük sorunu olan CHP’ye yamanmak şuurlu bir Milli Görüş mensubu için utanç meselesi

15 Mart 2023 09:54

Yeni Akit yazarı Akif Bedir,  "Kurulduğu günden bugüne Türkiye’nin en büyük sorunu olan CHP’ye yamanmak, bugüne kadar Anadolu insanının hayat tarzıyla, inancıyla, maneviyatıyla, kültür ve zevk dünyasıyla alay edenlere ortaklık etmek, düşünen bir Müslüman için züldür, şuurlu bir Milli Görüş mensubu için utanç meselesidir."  görüşünü savundu. 

Bedir yazısında, "CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Aytuğ Atıcı’nın “Beğenmediğiniz bir ideolojinin listesinde milletvekili adayı olarak yer almak çok vahim bir şey. Siyasi etik açısından ve ideolojiler açısından doğru değil. Saadet Partili birinin CHP listesinde aday olarak görülmesi insanları rahatsız eder. Ben milletvekili adayı olsam ve deseler ki ‘Saadet Partisi’nden aday olarak gireceksin’ bu beni incitir” beyanı Karamollaoğlu’nun düştüğü içler acısı durumun kısa bir özeti, suratına atılan okkalı bir tokat oldu." düşüncesini dile getirdi.

Bedir şu ifadeleri kullandı:

"Tarih de, şuurlu Milli Görüş mensupları da bu hıyaneti affetmeyecektir. Bizden hafızamızı sıfırlamamızı, geçmişi unutmamızı ve her şeyi kabul etmemizi isteyenlere karşı susmayacak, ellerimizi ve gönüllerimizi birleştirerek gereken mücadeleyi yapacağız.

Diktatörlük eseri, zulüm mesleği, inanç, tarih ve gelenek düşmanlığı ise vazgeçilmezi olan CHP’ye, düne kadar laiklik üzerinden, dindar muhafazakârları ötekileştiren ve kutsalına küfredenlerin yanında olarak Erbakan’ın ruhunu inciten bu kiralık beyinlerin ihanetine bu necip millet ferasetiyle gereken cevabı sandıkta verecektir.  14 Mayıs seçimleri “milli” olan ittifak ile küresel güçlerin emir ve direktifleri doğrultusunda hareket eden “taşeron” ittifak arasında geçeceği görülüyor.   Bu bir hak batıl mücadelesi olup hakkın yanında olmak Hakka yakın olmaktır"