Gündem

Yeni Akit yazarı Karahasanoğlu'ndan Millet İttifakı'na: PKK’lı değilsiniz anladık, Türkevi’ne saldırıyı niye kınayamıyorsunuz?

24 Mayıs 2023 09:48

Yeni Akit Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve yazarı Ali Karahasanoğlu, Millet İttifakı'na "Diyorlar ki: “Biz teröre karşıyız. Bizim terör örgütleri ile işimiz olmaz. Terör örgütü sizi öyle korkutmuş ki, apaçık bir saldırıyı, kınamaya bile cesaret edemiyorsunuz.." dedi.

Karahasanoğlu "PKK’lı değilsiniz anladık, Türkevi’ne saldırıyı niye kınayamıyorsunuz?" başlıklı yazısında, "İyi Parti’nin İstanbul İl Başkanlığına bir “yorgun kurşun” değdi diye kıyameti kopartanlar.. PKK’lı terörist ABD’de Türkevi’ne saldırı düzenlediğinde bir şey dediler mi? Demediler..Hani sadece siz tehdit ediliyordunuz. Sadece siz korkutulmak isteniyor, saldırılara uğruyordunuz.. Sizin camınıza değen kurşunu atan bulundu, terör örgütü ile ilgisi olmadığı ortaya çıktı. CHP’nin il başkanlığı önünde havaya kurşun sıkanlar yakalandı, sosyal medya maceracıları olduğu ortaya çıktı, terör örgütü ile ilgileri yok. Ama..ABD’de Türkevi’ne levye ile saldırıp, camları kıran, olayın bir kaza değil, kasti bir saldırı olduğunu gösteren videolar yayınlandı.. İyi Parti ve CHP dahil, Millet İttifakından tek itiraz geldi mi?Gelmedi.. Ama diyorlar ki: “Biz teröre karşıyız. Bizim terör örgütleri ile işimiz olmaz.Terör örgütü sizi öyle korkutmuş ki, apaçık bir saldırıyı, kınamaya bile cesaret edemiyorsunuz.."