Gündem

Yeni Akit yazarı Karahasanoğlu: İmamoğlu'nun samimi olmadığı, Tuzla Belediye Başkanı’na yapılan saygısızlıkla ispatlanmış oldu

İBB Başkanı İmamoğlu’nun da katıldığı İSKİ arıtma tesisi açılış töreninde Erdoğan'a teşekkür eden Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı protesto edilmişti

26 Ekim 2022 10:07

Yeni Akit Yazı İşleri Müdürü ve yazarı Ali Karahasanoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katıldığı, İSKİ Tuzla İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi 3. Kademe açılış töreninde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden AKP’li Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın protesto edilmesini köşesine taşıdı. 

Tesisin ilk aşamasının temelinin Erdoğan’ın belediye başkanlığı döneminde 3. kademesinin temelinin de İmamoğlu göreve başlamadan bir yıl önce atıldığını yazan Karahasanoğlu, şöyle devam etti:

"Ne oldu, dünkü açılış töreninde?

Biyolojik Arıtma tesis yapılan ilçe olan Tuzla’nın Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, konuşmasında vefa hisleri ile, bir teşekkürde bulunma ihtiyacı hissetmiş..

Demiş ki:

‘1998 yılında projenin birinci etabını başlatan, hizmet siyasetinin lideri Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye de teşekkür ediyorum’

1998 yılında projenin birinci etabının başlatıldığı yalan mı?

Değil..

Tayyip Erdoğan tarafından tüm çalışmanın hazırlanıp, başlatıldığı yalan mı?

Değil..

O zaman bu sözlerden kim, niye rahatsız oluyor?

CHP’liler, Tayyip Erdoğan ismini duydukları için rahatsız oluyorlar..

Oysa Tayyip Erdoğan İstanbul Saraçhane’de miting düzenlediğinde, Ekrem İmamoğlu, 'Belediye binasında bekledim ki, Cumhurbaşkanı bize de ziyarette bulunsun' demişti..

Samimi olmadığı, Tuzla Belediye Başkanı’na yapılan saygısızlıka ispatlanmış oldu..

Kendisi, ilçe belediye başkanının bir teşekkürüne bile tahammül edemiyor..

Ama Cumhurbaşkanı’nın, kendisini ziyaret etmesini istiyor..”

Yazının tamamını okumak için tıklayın

TIKLAYIN - İSKİ arıtma tesisi açılışında gerginlik; Tuzla Belediye Başkanı, Topbaş ve Erdoğan'a teşekkür etti, protestolar yaşandı!

TIKLAYIN - İmamoğlu'ndan, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'ya tepki: Burayı germeye gelmiş