Gündem

Yeni Akit yazarı: Google'da en çok “Kadir gecesi” aratılmış, çatlayın, patlayın ateistler, sosyalistler, kudurun, olmayan kafanızı duvarlara duvarlara vurun

24 Nisan 2023 11:59

Yeni Akit Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, arama motoru Google'da en çok "Kadir gecesi"nin aratıldığını belirterek, "Çatlayın, patlayın ateistler.. Çıldırın ateistler, sosyalistler.. Kudurun, olmayan kafanızı duvarlara duvarlara vurun; Allahsızlık üzerine bir dünya kurulmasını arzulayan soldan çarklı tüm zihniyet mensupları" düşüncesini dile getirdi.

Karahasanoğlu, yazısında, şu ifadeleri kullandı:

"Bir psikologdan çıkıp, diğerine koşun; milyonlar akın akın camiye koşarken, üç tane kafası karışık adam üzerinden “deizmi nasıl yayabiliriz”in derdine düşen fitnebazlar.. Türkiye’deki insanlarımız, “Kadir Gecesi”ni önceleyen, onu hayatın merkezine koyan bir dünya yaşıyor. “Kadir gecesi ne zaman” diye merak ediyor. “Kadir gecesinde hangi namaz kılınır, hangi tesbihat yapılır” bunlara odaklanıyor. Hatta, bu size çok ilginç gelecek, o gecede yakınlarına, dostlarına, arkadaşlarına atacağı mesajı bile adeta kutsallaştırarak, en iyisi en güzeli, en makbulü hangisi acaba diye “Kadir Gecesi mesajları”nı merak ediyor.. Tamam mıyız, altılı masa.. Tamam mıyız, altılı masaya eklenen eşcinsel destekçisi marksist HDP’liler.. Ne yaparsanız yapın, bu milleti inancından uzaklaştıramıyorsunuz.. Ne yaparsanız yapın, bu milletin inancını sarsamıyorsunuz.."