Gündem

Yeni Akit yazarı Dilipak: Ankara bilmiyor mu, Atina’daki adamı böyle konuşturanın dostumuz ve müttefikimiz ülkeler olduğunu?

29 Mayıs 2022 13:00

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında "Ankara bilmiyor mu, Atina’daki adamı böyle konuşturanın dostumuz ve müttefikimiz ülkeler olduğunu!? Ha! “Gücümüz ancak onlara mı yetiyor” diyelim, ya da “kızım sana söylüyorum Kıraliçe, Kamala sen dinle” mi demek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"NATO ülkeleri, bu uyarıdan sonra bir araya gelip terör tanımını değiştirip terör listesini güncelleyecek mi? " diye soran Dilipak, " O zaman herhalde ABD 2014’den beri, Ukrayna ve Balkanlardan toplayıp eğit-donat şeklinde silahlandırdığı paramiliter grubları filan da tasfiye edip, Yunanistan’dan ayrılır, Ukrayna krizi de biter o zaman" dedi.

Dilipak, "Tabii PYD, DSÖ ve IŞİD de tasfiye edilir. AB ve NATO ülkelerindeki yüz binlerce PKK, DHKP-C ve FETÖ militanı da bize gönderilir. O zaman derhal stadyumları cezaevine çevirmemiz ve bu kadar kişiye iaşe ve ibade için, yargılama giderleri ve yeni görevlendirmeler için bütçeden çok büyük kaynak ayırmak üzere, EK bütçe yapmamız gerek.  Malum zaten mevcut cezaevleri yetmiyor, Pandemi vesilesi ile mahkumları izinli sayıyoruz. Bu gidişle zaten kadın müştekilerin şikayetleri sonucu birçok aile reisine de cezaevi yolu gözükecek. Onlar da terörist olmasa da aile içi şiddetle suçlanıyorlar" yorumunu yaptı.

Yazının tamamını okumak için tıklayın.