Gündem

Yeni Akit yazarı, AKP'li Özlem Zengin'i hedef aldı: Ak Parti bu tür arızalardan silkinmeli

11 Haziran 2023 09:31

Yeni Akit yazarı İlhan Oral, İstanbul Sözleşmesi'ni savunan AKP'li Özlem Zengin'le ilgili "Başkan Erdoğan, adı geçen sözleşmeyi kaldıracak, bu hanımefendi “İstanbul sözleşmesini” savunacak. Ak Parti bu tür arızalardan silkinmelidir. " dedi.

İlhan Oral bugünkü yazısında, "Bir toplantıda önemle üzerinde durulan bir konu hakkında şikâyetvari konuşmalar yapıldı. Eleştirel konuşmalar tepki şeklinde gelişmeye dönüştü. Hizmet ehli kardeşlerimizden biri meseleden müşteki olduğunu dile getirdi. Tepkilerin konusu, Özlem Zengin adında bir hanımefendi idi." dedi. 

Oral, "Herkesin şahid olduğu gibi “İstanbul sözleşmesini” bizzat Başkan Erdoğan kaldırdı. Bu gerçek karşısında âdeta açıkça sırıtan bir tezat vardır.  Başkan Erdoğan, adı geçen sözleşmeyi kaldıracak, bu hanımefendi “İstanbul sözleşmesini” savunacak. Burada elbette açıkça sırıtan bir tezat vardır. Normal değildir. Böyle bir gelişme Ak Partiye yutulmaz bir lokmadır. Onun için Ak Parti bu tür arızalardan silkinmelidir. Aksi takdirde en azından yönetim ile Ak Partiye yürekten katılarak destek veren irade arasında kırgınlık fitnesine sebep oluyor. Aslında bu tür kırgınlıklar Ak Partiyi, ittifaklara mecbur etmiştir." ifadelerini kullandı. 

TIKLAYIN | Özlem Zengin'den İstanbul Sözleşmesi açıklaması: İçinde yazmayan şeylerle bu kadar anılan bir sözleşme görmedim