Gündem

Yayın tarihi açıklandı; "Black Mirror"ın yeni sezonundan ilk fragman

'Black Mirror’ın 6'ıncı sezonundan ilk fragman yayınlandı. Dizinin yeni sezonu haziranda izleyicilerle buluşacak

27 Nisan 2023 14:04

Netflix’te yayınlanan teknoloji distopyası 'Black Mirror' dizisinin altıncı sezonu haziran ayında platformda olacak. Dizinin yeni sezonundan ilk fragman paylaşıldı.

Dizinin bu sezon oyuncu kadrosunda; Aaron Paul, Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Monica Dolan, Myha’la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault, Samuel Blenkin, Zazie Beetz gibi isimler var.

Netflix’in bir blog yazısı, yeni sezonun dizinin şimdiye kadarki "en öngörülemez" sezonu olacağını belirtti. 

Yeni sezonla ilgili konuşan dizinin yaratıcısı Charlie Brooker, "Kısmen bir meydan okuma olarak, kısmen de hem benim hem de izleyiciler için işleri taze tutmak amacıyla, bu sezona ne beklemem gerektiğine dair bazı temel varsayımlarımı kasıtlı olarak değiştirerek başladım.

Sonuç olarak, bu kez, daha tanıdık Black Mirror mecazlarının yanı sıra, 'bir Black Mirror bölümünün' ne olduğuna dair parametreleri esnetmek için, daha önce dizinin asla yapmayacağına yemin ettiğim bazıları da dahil olmak üzere birkaç yeni unsurumuz var. Hikâyelerin hepsi ton olarak hâlâ baştan sona Black Mirror; ancak bazı çılgın değişimler ve her zamankinden daha fazla çeşitlilik söz konusu" dedi.