Dünya

Will Smith: Oscar Ödül Töreni'nde olanlardan sonra insanlar filmimi izlemek istemezse anlarım

29 Kasım 2022 07:30

T24 Dış Haberler

Will Smith, Oscar Ödül Töreni'nde sahneye çıkarak Chris Rock'a attığı tokat nedeniyle insanlar yeni filmine gitmek istemezse "tamamıyla anlayacağını" ifade etti. 

Ödül töreninden bu yana ilk büyük projesi olacak 'Emancipation' filmi hakkında Fox 5'e konuşan Smith, insanların kendisini izlemek konuşunda karmaşık hisleri olduğunu farkında olduğunu ifade etti.

"Biri hazır değilse bunu anlarım" diyen Smith, "Bu insanlara tamamıyla saygı gösteriyorum" diye konuştu. 

Smith, "En büyük endişem ekip. Bu film bence (Yönetmen) Antoine Fuqua'nın kariyerinin en iyi işi. Bu ekipteki insanlar da kariyerlerinin en iyi işlerini çıkardılar. En büyük umudum benim yaptıklarım yüzünden onların cezalandırılmaması" dedi.

'Emancipation', 19. yüzyılda kölelikten kaçan Gordon'un hikayesini anlatıyor. "Kırbaçlanmış Peter" olarak da bilinen Gordon'un vücudundaki yara izleri şok etkileri yaratmış ve kölelik karşıtı hareketi ateşlemekte önemli rol oynamıştı.

Yayın tarihi Smith'in Oscar Ödül Töreni'ndeki hareketleri nedeniyle ertelenen 'Emancipation', 9 Aralık'ta Apple TV+'ta izleyiciyle buluşacak. 

Smith, 2022 Oscar Ödül Töreni'nde sahnedeki Chris Rock, eşinin hastalık nedeniyle dökülen saçları hakkında şaka yaptıktan sonra sahneye çıkarak komedyene tokat atmıştı.