Dünya

Vücudunun tamamını dövmeyle kaplamak için 127 bin dolar harcadı, daha fazlasını istiyor

11 Haziran 2024 14:48

T24 Dış Haberler

Vücudunun tamamına yakınını dövmeyle kaplayan ve 127 bin dolar harcayan adam, daha fazlasını istediğini ancak vücudunda yer kalmadığını söyledi. 

33 yaşındaki İngiliz vatandaşı Eli Ink, dövme yolculuğuna 17 yaşında dirseğinin üzerine siyah bir örümcek ağı yaptırarak başladı. Eli, kolları, bacakları ve göğsü de dahil olmak üzere vücudunun tamamına yakınını siyah dövmeyle kapladı. 

Eli, görünüşü nedeniyle kendisine tükürüldüğünü ve sokakta saldırıya uğradığını ancak yine de yeni dövmeler istediğini ifade ediyor. 

Eli, "yabancıların komik ve nahoş bakışlarına maruz kalıyorum ancak yine de bu durum tüm vücudumu mürekkeple kaplamak istememe engel olmadı. Dövmelerimi hem estetik nedenlerle, hem de yıllar sonra nasıl görüneceklerini merak ettiğim için yaptırıyorum" diye konuştu. 

Eli, "dünyanın dört bir yanında yaşadım ve dövmelerimden bazılarını yaptırmak için Rusya, Almanya ve İtalya da dahil olmak üzere çok uzaklara seyahat ettim. Hiçbir zaman dövmelerimle ilgili çok uzun düşünmedim. 20 dakikalık bir dövme için Rotterdam'a gidip geldiğimi biliyorum. Daha sonra da yakın zaman önce kendi dövme stüdyomu açtım. Dövme yaptırmanın tamamen dinlemekle ilgili olduğunu fark ettim; müşteriyi, dövme sanatçısını, makineleri ve kendi iç düşüncelerinizi dinlemek" diye ekledi.