Spor

Volkan Demirel'den Atsu'ya veda: Her zaman büyük bir sevgi ve saygıyla hatırlanacaksın

18 Şubat 2023 17:19

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerde enkaz altında kalan Christian Atsu'nun cansız bedenine ulaşılmasının ardından, "Acısı hiç bitmeyecek, her zaman büyük bir sevgi ve saygıyla hatırlanacaksın" dedi. 

Teknik Direktör Demirel, Ganalı futbolcu Atsu'ya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile veda etti. Demirel'in Atsu'nun fotoğrafını da eklediği paylaşımı şu şekilde:

"Acımın tarifini kelimelere dökemiyorum. Acısı hiç bitmeyecek. Her zaman büyük bir sevgi ve saygıyla hatırlanacaksın. Mekanın cennet olsun güzel insan. Hepimizin, tüm sevenlerinin başı sağ olsun."

Yardım çağrısında bulunmuştu

Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki deprem, Hatay'da da büyük yıkıma neden olurken Demirel de sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulunmuştu. Demirel, sosyal medya hesabından bir canlı yayın yaparak, "Burada herkes perişan. Hatay perişan. Herkes can çekişiyor. Buraya lütfen ambulans yardımı yapılsın. Hatay kentinde durumlar çok kötü. Yardım edin, insanlara ulaşamıyoruz. Kim gelecekse gelsin artık. Kimseye ulaşamıyoruz. Biz kendi imkanlarımızla fazla bir şey yapamıyoruz" demişti.