Spor

Victor Osimhen'den Galatasaray kararı!

11 Ekim 2024 09:00

75 milyon euro serbest kalma bedeli olan ve Chelsea’nin yakından ilgilendiği Victor Osimhen, bu yıl Galatasaray’da şampiyonluk yaşayıp kararını vermek istiyor.

Transfer döneminde G.Saray'a gelerek ortalığı ayağa kaldıran Victor Osimhen, devre arasında ayrılacağı iddialarına hiç kulak asmıyor.

Nijeryalı oyuncunun sarı-kırmızılı takıma imza atmasının ardından hem taraftar hem de takım arkadaşları tarafından hemen kabullenilmesi ile birlikte rahat bir nefes almıştı. Napoli'de kadro dışı bırakılan ve gönderilmesi için her yolu denenen oyuncu G.Saray tercihini yaparak ne kadar doğru bir adım attığını da yakın çevresi ile paylaştı.

Chelsea iddiaları

Napoli'nin Chelsea ile bonservis görüşmelerinin sürdüğü ve devre arasında Osimhen için Premier Lig'e yol alacağı iddiaları da bulunuyor.

Sezonu Galatasaray'da tamamlamak istiyor

Serbest kalma bedelinin ödenmesi halinde bu adımın gerçekleşeceği konuşulsa da Nijeryalı, sezonu Aslan'da tamamlamaktan yana. Düzenli oynayarak performansını daha da arttırmak isteyen oyuncu sezon sonunda karar vermek istiyor. (Sabah)

TIKLAYIN | Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

TIKLAYIN | UEFA'dan Galatasaray'a "zemin" uyarısı

TIKLAYIN | A Milli Takım'ın konuğu Karadağ

TIKLAYIN | Gökhan Dinç'ten Acun Ilıcalı'ya sert sözler: Arşivci Acun, niye kesip biçip cımbızlıyorsun; bunlar hep birilerinin taktikleri

TIKLAYIN | Fernando Muslera, Uruguay'da kulüp satın aldı