Spor

Vedat Muriqi'nin menajerinden açıklama; transferdeki son durumu açıkladı

06 Temmuz 2019 22:16

Transfer döneminin en çok konuşulan ismi Vedat Muriqi'nin transferi ile ilgili menajeri Haluk Canatar açıklamalarda bulundu. Canatar, "Muriç şu anda hiçbir kulüple anlaşmadı" dedi.

Adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Çaykur Rizespor'un forvet oyuncusu Vedat Muriqi'nin menajeri transfer iddialarıyla ilgili konuştu. Canatar, "Galatasaray'a, "Fenerbahçe ile görüşüyoruz. Sizinle görüşmem doğru olmaz" dedim. Fenerbahçe ile görüşmeler uzadı. Daha sonra Fenerbahçe'ye de bilgi vererek Galatasaray'la görüştüm. Sonra Fenerbahçe'ye de aynı cevabı verdim. Vedat Muriqi için Semih Özsoy'dan dün bir davet aldım. Kulüpler anlaşmış. Düşüncelerini sordum. Belli başlı, açıklayamayacağım özel konular konuştuk. Değerlendireceğimi söyledim ve ayrıldım" dedi.

Rizespor'un Fenerbahçe ile anlaştığını açıklayan Cankatar sözlerini şöyle sürdürdü, "Rizespor, Fenerbahçe ile görüşmüş ve anlaşmış ve biz de bunun üzerine görüştük ama şu rakamda mutabık kaldık, bu rakamda mutabık kaldık gibi aramızda bir anlaşma olmadı. Muriqi'nin hangi kulüp bana daha çok para verirse oraya giderim diye bir düşüncesi yok. Futbol kamuoyu bunun içinden çıkamıyor, ben hiç çıkamıyorum, o vaziyetteyim. Benim için önemli olan oyuncu. Her gün Vedat, Vedat... Bundan en çok sıkılan Vedat. 'Ağabey, utanıyorum artık' diyor. Rizespor'un Fenerbahçe ile bonservis bedelinde anlaştığı açıklaması çıktı. Bunun üzerine benim Fenerbahçe ile görüşmem gerekir. Bunu da Galatasaray'a bildiririm. Biz Fenerbahçe'ye sıcak bakmasaydık, görüşme gerçekleştirmezdik" şeklinde konuştu.

Canatar, Vedat Muriqi'in Rizespor'da devam etmeyeceğini ifade ederek "Muriç şu anda hiçbir kulüple anlaşmadı.Şu kulüple anlaştık, bu kulübe imza attık gibi bir şey yok" dedi.