Spor

Valerien Ismael: Duyguların karmaşık olduğu bir maç

07 Ağustos 2022 00:19

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Kayserispor galibiyetini yorumladı, "İlk maç, duyguların karmaşık olduğu bir maç" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Kayserispor galibiyetini değerlendirirken, "Zor bir maç oldu. İlk maç, duyguların da karmaşık olduğu bir maç. İnişli çıkışlı bir maçtı. Rakip de zaman zaman oyunu domine etti. İkinci yarı daha iyiydik. Takımımız iyi mentalite gösterdi. Golü son dakikada bulmuş olabiliriz ama bu bizim mentalitemizi gösterir" dedi.

Takımdaki eksik oyunculara dikkat çeken Fransız teknik adam, "Şu anda Josef de Souza, Welinton sakat. Emirhan gitti. Bizim için sürpriz olduğunu söylemiştim. Çözümler üzerinde çalışıyoruz. En kısa zamanda kadro derinliğimizi daha da geliştirmek istiyoruz" diye konuştu.

Golden sonra Rachid Ghezzal'e sarılmasıyla ilgili olarak ise Valerien Ismael, "Geldiğimden beri futbolcularımız çok çalışıyor. Herkes elinden gelenin en iyisini veriyor. Hepimiz aynı gemideyiz. Bunun sonucu olarak böyle bir enstantene ortaya çıktı" yorumunu yaptı.