Yaşam

Valelere gasptan işlem yapıldı; standlar toplatıldı

16 Kasım 2019 18:54

İstanbul Beşiktaş'ta Mücahit Bera Ç.'nin, vale olarak çalışan bir kişi tarafından bıçaklanmasının ardından polis ekipleri harekete geçti. Şüpheli gözaltına alınırken, bölgedeki valelere yönelik işlem başlatıldı. Vale standları toplatıldı.

Sözcü'den Hadip Atam'ın haberine göre, Beşiktaş'ta Cevdetpaşa Caddesi üzerinde bu sabah yaşanan olayda, iddiaya göre Mücahit Berat Ç. aracını park etmesine vale olarak çalışan bir kişi engel olmak istedi.

İddiaya göre, eğlence mekanında vale olarak çalışan M.B. "Para vermeden aracını park edemezsin" dedi. Bunun üzerine tartışma yaşanırken, vale standından bıçak alan M.B., 22 yaşındaki Mücahit Bera Ç.'yi yaraladı.

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çalışma başlatırken, M.B. ve aynı noktada vale olarak çalışan O.G. gözaltına alındı.

Yakalanan şüphelilerin, işgaliye izni olmadan vale olarak çalıştığı anlaşıldı. Bunun üzerine gözaltına alınan şüpheliler hakkında "Gasp" suçundan işlem yapıldı.

Olayın ardından polis ekipleri, belediye ile ortak bir çalışma başlatırken, bölgede yasadışı olarak valelik yapanlar hakkında işlem uyguladı.